Kloppend Ondernemen Maatwerk

In dit maatwerk businessprogramma leer je hoe je een overzichtelijk en productiever bedrijf creëert, zodat jij zelf minder uur hoeft te werken.

 1. Ben jij een zelfstandige ondernemer met ruime ervaring op jouw vakgebied en al een aantal jaar aan het ondernemen?
 2. Werk je samen met een team? Of ben je dit van plan?
 3. Worden je dagen opgeslokt door de waan van de dag en ben je veel tijd kwijt aan randzaken.
 4. Heb jij behoefte aan een duidelijke en succesvolle strategie die je gegarandeerd minder kopzorgen oplevert?
 5. Ben je toe aan meer focus, rust en (financiële) vrijheid?

Wanneer jij op deze vragen “ja” antwoordt, dan is dit programma perfect voor jou!

AAN je bedrijf werken - Kloppend Ondernemen

Haal eens diep adem en stel je eens voor…

💛 Als jij meer OVERZICHT hebt over alles wat speelt bij jou in je bedrijf.

💛 Dat jij werkt op jouw eigen voorwaarden en met meer VRIJHEID onderneemt.

💛 Dat je met een slim verdienmodel en een goed geprijsd aanbod meer WINST overhoudt.

Met dit programma wordt het werkelijkheid! 

Kloppend Ondernemen is voor ondernemers die met meer overzicht en rust hun bedrijf willen laten groeien, om zo meer te kunnen genieten van hun succes. Elke dag moet je knopen doorhakken en beslissingen nemen, maar hoe weet je zeker dat het de goede beslissingen zijn? Je wilt meer overzicht en winst, zonder nog meer uur te moeten werken.

Dit programma biedt jou een praktisch, compleet en inspirerend programma van mindset tot sales en van marketing tot persoonlijke ontwikkeling. Je leert vanuit je hart ondernemen, maar hebt je hoofd bij de cijfers. Leer je niche en ideale klant kennen. Bepaal de juiste prijs van je aanbod en leer hoe op te schalen. Creëer zichtbaarheid. Haal goed betalende klanten binnen en nog veel meer…

Met je hart bij je bedrijf en je hoofd bij de cijfers

Je hebt het druk en geen tijd over om AAN je bedrijf te werken.

Je hebt het gevoel continu brandjes te moeten blussen en werkt meer als meewerkend voorman dan als eigenaar van jouw bedrijf. Je mist een duidelijke focus. Aan alles voel je dat er méér uit jou en je bedrijf te halen is. Maar je weet niet HOE je het moet veranderen.

In een dag werk je al gauw veel meer uren dan je zou willen. Je wilt het anders hebben, maar je stelt het moment om er echt iets aan te doen steeds uit (je week is steeds te kort 😉) en loopt achter de feiten aan. Dat kost je ontzettend veel energie. Je houdt minder energie over voor je partner, gezin en jezelf.

Wat zou er gebeuren als jij op dezelfde manier doorgaat?

Als je op mij lijkt groeit jouw frustratie en krijg je steeds minder plezier in het ondernemerschap. Je zult het gevoel van “altijd aan staan” blijven houden en klanten bepalen jouw koers. Je hebt geen focus, je haalt steeds minder plezier uit je bedrijf en komt geen stap vooruit. Dit wordt niet beter tenzij je actie onderneemt.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg…

Zolang JIJ niet de keuze maakt om echt AAN je bedrijf te werken, zal er ook niets veranderen. Zet jouw vrouwelijk leiderschap in. Til jezelf en je bedrijf naar een next level. Laat dat vuurtje weer branden (weet je nog hoe het voelde toen je je bedrijf begon?)!

Wat als je een stappenplan zou hebben jouw droombedrijf te creëren?

Hoe zou het voor je zijn om samen met een coach te bekijken waar je energie van krijgt in je bedrijf? Leren om zelf de regie in handen te nemen? Jouw vakmanschap & ondernemerschap in harmonie? Met als doel om echt het plezier en vrijheid van ondernemen te ervaren! Klinkt tof toch?

Geen losse informatie meer, maar een echte VERANDERING. Die jou vol zelfvertrouwen het overzicht, de rust en gezonde groei in je bedrijf gaat brengen.

Jou de juiste skills & tools in handen geeft om de basis voor een gouden toekomst te leggen. Volg je ondernemershart en groei uit tot een succesvol en winstgevend bedrijf!

Aangenaam

Ik weet het nog, augustus 2018. We waren op vakantie in Kroatië. Alles leek dik voor elkaar. Mooie camping aan de kust, de zon stond heerlijk te schijnen en mijn mannen hadden plezier. Maar ik…, ik was uitgeblust. Ik had net maanden lopen buffelen om alles af te krijgen en nu was mijn hoofd nog niet stil. Toen wist ik dat dit anders moest…

Mijn naam is Yolanda Kuin. Met ruime ervaring in de financiële planning en nu alweer meer dan 12 jaar als zelfstandig ondernemer, weet ik wat er nodig is voor een goed lopend bedrijf. Toch liep ik ook op een gegeven moment vast in mijn bedrijf.

“Veel ondernemers realiseren zich niet hoeveel meer winst ze kunnen behalen als er iemand met ze meedenkt, die een paar stappen verder is.”

Terug naar 2018… Dat niet alles rozengeur en maneschijn is in het ondernemerschap maakte ik zelf mee met mijn administratiekantoor. Het aantal klanten groeide, terwijl ik alles zelf bleef doen. Prijzen waren te laag. De koers die ik was ingeslagen paste niet meer bij me. Het leverde me steeds minder voldoening op. Je snapt, helemaal met een opgroeiend gezin, was dit niet vol te houden. Ik wilde weer een stap vooruit. Zag nieuwe kansen en waagde de sprong. Ik nam afscheid van klanten en koos voor mijn eigen geluk. Het resulteerde in een veel leuker bedrijf, hogere verdiensten en meer vrijheid.

In mijn eigen zoektocht naar méér helderheid, plezier en winst vond ik de gouden sleutel en heb ik mijn unieke P.O.W.E.R. strategie ontwikkeld.

Ik zie te vaak dat zzp-ers met passie hun eigen bedrijf zijn begonnen, maar dat het enthousiasme verdwijnt naarmate het bedrijf groeit en de complexiteit toeneemt. Ik ben een ondernemerscoach waarmee je met een gerust hart kunt praten over je stuggles binnen je bedrijf. Ik help je om de passie weer terug krijgen en met een tof plan de toekomst vol vertrouwen ingaan. Ik breng rust, leer je slim en daadkrachtig te ondernemen.

Wil je weten wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen?

POWER your business!

Het coachingsprogramma KLOPPEND ONDERNEMEN is voor ambitieuze ondernemers die naar een succesvol bedrijf willen groeien. Groeien naar een onderneming waar je hart sneller van klopt, je doelen met meer gemak bereikt en je met plezier de vrijheid van het ondernemen werkelijk ervaart.

In het businessprogramma volgen we de 5 P.O.W.E.R. modules om jou meer overzicht, vrijheid en winst te geven.

POWER your business

bereik je jouw doelen, geniet je van je succes en zorg je voor een stevig fundament voor bedrijfsgroei. Je krijgt helderheid in je koers. Dit is wat je echt wilt, het voelt goed. Zorg je daarnaast voor efficiënt ingerichte processen, marketing die tip top in orde is. Wow… dan begint ’the magic’. Het plezier in het ondernemen en je winst nemen gigantisch toe, zonder harder te werken.

Hoe ziet dit
COACHINGSTRAJECT
er uit?

In 3 maanden gaan we de basis leggen van jouw future-proof bedrijf. Met de 5 POWER modules ga je aan de slag. Stap voor stap bekijken we waar verbeterpunten liggen binnen jouw bedrijf. Je leert succesvoller ondernemen en maakt een haalbaar winstgevend plan. Je ontdekt hoe je processen efficiënter kunt laten verlopen en hoe je jouw resultaat kunt verbeteren.

Meer overzicht en grip op je bedrijf is wat je leert.
Krijg meer inzicht waar er betere resultaten behaald kunnen worden, in tijd en geld.

KLOPPEND ONDERNEMEN
bestaat uit 3 delen:

Trainingsprogramma t.w.v. € 1497

Via de online academie ga je aan de slag met de 5 modules van P.O.W.E.R. Hierin staan inspirerende lessen met video’s, info, templates en opdrachten voor je klaar. Deze worden in overleg wekelijks open gezet of in 1 keer, zodat jij direct AAN je bedrijf gaat werken. Zo kom je tot betere resultaten in je bedrijf. Je hebt 6 maanden toegang tot de academie.

Coaching calls en strategie sessies t.w.v. € 2497

Ruby Groen - Yolanda Kuin - WInstadviesburo
 • Startsessie t.w.v. € 197
  Vol energie jouw traject starten. Tijdens deze sessie maak we kennis en bespreken we jouw prioriteiten tijdens het traject. Ook krijg je inzicht in de kracht van mindset.
 • 4 coaching calls van 2 uur t.w.v. € 988
  Samen sparren met 1 doel: stapsgewijs jou verder helpen! Dit is precies wat jij nodig hebt om gezond te groeien en de juiste beslissingen te nemen.
 • Live individuele VIP-dag Winstplanning t.w.v. € 897
  Dag vol reflectie, knopen doorhakken en strategie bepalen. Ontdek hoe jij met jouw cijfers kunt ‘spelen’ voor een beter resultaat. Met welk aanbod en verdienmodel ga jij aan de slag?
 • Masterclass Groei- en marketingstrategie t.w.v. € 397
  Tijdens deze masterclass leer je alles over online marketing. Je weet precies wat je te doen staat om jouw aanbod op een ‘niet-verkoperige’ manier in de markt te zetten.

Coach aan je zijde

Onder begeleiding en met support doe jij elke week het werk dat nodig is voor jouw kloppende onderneming. Ik breng rust en vertrouwen tijdens het hele programma en geef je de juiste handvatten om het beste in jou en jouw bedrijf naar boven te halen.

Totale waarde programma van minimaal € 3994

Toffe bonussen t.w.v. € 529!!

Dit is niet alles… Je ontvangt ook nog 3 leuke bonussen:

GreenBook Kloppend Ondernemen

Uitwisbare notitieboekje t.w.v. € 35
Al jouw aantekeningen, ideeën, plannen, to-do’s op 1 plek.

Bonus masterclasses t.w.v. minimaal € 197
waar experts aan het woord komen met een verdieping in een bepaald onderwerp

1 coaching gesprek t.w.v. € 297
Ook kun je na het programma nog een coaching gesprek inplannen. To the point oplossingen en advies waarmee je snel weer verder kunt.

Jouw investering

Totale waarde van dit 3 maandentraject met de diverse bonussen is minimaal € 4423. Dit is niet wat jij gaat betalen als je in dit individuele programma stapt. Jouw investering voor Kloppend Ondernemen Maatwerk kan al vanaf 2997 euro excl. btw (of je kiest voor 3 maandtermijnen van elk 1047 euro excl. btw).

Wanneer je direct kiest voor een jaartraject, dan betaal je 5997 euro excl. btw.
Alles van het 3 maandentraject
+ maandelijkse follow-up coaching gesprek
+ maandelijkse masterclass gast-expert
+ behoud toegang online academie

Deze investering is als opleidingskosten aftrekbaar bij de belastingdienst (handig hè 😉). En vooral een waardevolle investering in jezelf!

BELANGRIJKE RESULTATEN:

✅ Je krijgt meer structuur in je bedrijf met een
gezonde balans tussen werk en privé.

✅ Je legt een mega stevig fundament om
gezond door te groeien. 

✅ Via een winstplan ga je concreet AAN je
bedrijf werken en meer winst behalen.

✅ Je leert om met nieuwsgierige ogen naar je
cijfers te kijken
, zodat je daarna weet hoe je zelf
kunt bijsturen.

✅ Je krijgt concrete tips en tools om slimmer
te ondernemen, zodat niet alles meer op
jouw bordje terecht komt.

Jij wordt een gelukkige ondernemer met méér OVERZICHT, VRIJHEID & WINST!!

Heb jij al besloten dat dit de juiste stap voor jou is?

Wacht dan niet langer, zodat jij jouw plek kunt claimen! Ik werk met max. 2 maatwerktrajecten per kwartaal. Meld je aan voor een kennismaking om te kijken of we een goede match zijn, zodat we ook jouw bedrijf een boost kunnen geven.

FAQ

 • Jij bent een zelfstandige ondernemer met ruime ervaring op jouw vakgebied en al een aantal jaar aan het ondernemen.
 • Je werkt met een team of heb plannen om dit te gaan doen. (personeel of inhuur derden)
 • Je dagen worden opgeslokt door de waan van de dag en je bent (te) veel tijd kwijt aan randzaken.
 • Je hebt behoefte aan een duidelijke en succesvolle strategie die je gegarandeerd minder kopzorgen oplevert.
 • Je bent toe aan meer focus, rust en (financiële) vrijheid.
Kloppend Ondernemen MKB is op aanvraag. Vanaf april 2022 weer plek. 👉 Plan gerust een vrijblijvende kennismakingsgesprek en we bespreken de mogelijkheden. We plannen vooraf samen de meetings in. De gezamenlijke coaching calls worden ook vooraf bepaald. Je weet dus precies hoe het traject er voor jou uit komt te zien.
 • Via mijn online academie ga je zelf aan de slag met de 5 POWER modules (méér dan 50 lessen).
 • Via mijn online academie krijg je toegang tot de ondernemersbibliotheek met diverse informatieve filmpjes over boekhouden, belastingen, boekentips, handige tools e.d.
Kantoor Yolanda Kuin
 • De meetings vinden plaats op mijn kantoor in Zwaagdijk, maar kunnen naar wens ook via Zoom of op locatie:

👉 Startsessie (2 uur) vanuit het hart ondernemen

👉 In de 2e maand is de 1-op-1 masterclass winstplanning (6 uur incl. lunch)

👉 In de 3e maand is de masterclass groei- en marketingstrategie (3 uur)

 • Je krijgt in dit traject naast de 3 live meetings ook nog eens 4 coachingsmomenten van 2 uur.
 • Altijd maatwerk, invulling coachingsmomenten wordt tijdens startsessie besproken.
 • Handige templates om jouw bedrijfsstrategie volledig uit te werken. Deze kun je elk jaar weer opnieuw gebruiken, zodat het een continu proces blijft.
 • Ik begeleid je in het proces door de juiste handvatten en tools te geven, zodat jij het beste uit je bedrijf kan halen.
 • BONUS: Na het 3-maandentraject is het niet direct af, maar krijg je nog 1 coaching gesprek van 2 uur.
 • Wanneer je direct kiest voor een jaartraject, krijg je bovenstaande en: 👉 maandelijkse follow-up coaching gesprek 👉 maandelijkse masterclass gast-expert 👉 12 maanden toegang online academie
Vanaf de start krijg je direct toegang tot de online academie: 7 dagen per week, 24 uur per dag!
 • In totaal krijg je 6 maanden toegang tot de online academie.
 • In de eerste 3 maanden komen de ruim 50 lessen in 5 blokken van 2 weken online, hiertussen zit elke keer een implementatieweek.
 • Indien je kiest voor het jaartraject dan krijg je 12 maanden toegang tot de academie en kun je al die tijd bij mij terecht voor al je vragen.
 • Jouw investering voor Kloppend Ondernemen Maatwerk is vanaf 2997 euro (excl. btw). Je kunt er ook voor kiezen om je investering in 3 termijnen van elk 1047 euro (excl. btw) te betalen.
Dit is inclusief 6 maanden toegang tot de online academie, mijn begeleiding, benodigde materialen en templates. Dit is een waardevolle investering in jezelf als ondernemer en het is volledig aftrekbaar als opleidingskosten.
 • Wanneer je direct kiest voor een jaartraject, dan betaal je 5997 euro excl. btw. Alles van het 3 maandentraject + maandelijkse follow-up coaching gesprek + maandelijkse masterclass gast-expert + behoud toegang online academie
Succes = Tijd x Geld. Ja, meedoen kost geld, maar niet meedoen kost óók geld. Geld wat je op tafel laat liggen door twijfels, onzekerheid, zelfsabotage, niet te weten wat je moet DOEN, noem maar op... Hoe wil jij terug kijken op je leven, later als je 85 bent? Stoer dat je het altijd in je eentje hebt gedaan of blij dat je de sprong hebt gewaagd om begeleiding te krijgen? Ik help je bij het realiseren van jouw droom, zodat je vol zelfvertrouwen méér werkgeluk en financiële vrijheid krijgt.
Juist doen! Het is zo belangrijk dat je zelf je cijfers begrijpt en hierdoor meer grip op je bedrijf krijgt. Dan kun je betere beslissingen nemen en word je zekerder in je ondernemerschap. Ik laat je op een praktische manier ontdekken dat cijfers ook leuk kunnen zijn (en niet zoals wiskunde op school 😉)
Omzet vind ik eigenlijk niet zo belangrijk, het gaat uiteindelijk natuurlijk om de winst 😉. Maar dit businessprogramma is wel bedoeld voor die ondernemer die al meters heeft gemaakt. Ondernemers die hun bedrijf echt naar een hoger niveau willen tillen. Je kunt deelnemen vanaf een omzet van € 3000 per maand. Dit programma gaat over geld verdienen en slimmer ondernemen. Het gaat je helpen om je cijfers inzichtelijk te krijgen en je (online) ondernemerschap verder te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat je betere keuzes kunt maken.
Via de online academie kun je op je eigen tempo de 5 POWER-modules volgen en de opdrachten maken. Je gaat stap voor stap AAN je bedrijf werken om zo tot een beter resultaat te komen. Feit is natuurlijk wel: Hoe meer tijd jij AAN je bedrijf gaat werken, hoe sneller je ook van het resultaat kunt genieten. Tijdsinvestering is gemiddeld 1 dagdeel per week, dit is uiteraard ook afhankelijk van jouw inzet en hoe jouw bedrijf momenteel draait. Een aantal momenten staan uiteraard vooraf vast, zoals de masterclasses en coachingsmomenten.

Werk jij in de culturele of creatieve sector? Dan kom jij met dit traject in aanmerking voor de subsidie Werktuig PPO. Dit betekent dat je 1/3 vergoed krijgt van je investering!
 • De subsidie is perfect voor andere interieurstylistes, architecten, fotografen, videografen, marketeers, auteurs, industrieel designers en nog veel meer mensen uit de culturele of creatieve sector.
Binnen 5 werkdagen weet je dan of je in aanmerking komt. Bekijk de SBI-lijst om te kijken of jouw type bedrijf ertussen staat. De lijst is zeker niet uitputtend. Voor Kloppend Ondernemen zijn op dit moment meerdere aanvragen ingediend én goedgekeurd.
 • Om in aanmerking te komen, moet je zelf de subsidie aanvragen inclusief korte motivatie. Ik help je hier natuurlijk bij met tekst zodat de aanvraag je maar 10 minuten kost. zie website werktuig ppo

Kloppend ondernemen heeft voor mij meer duidelijkheid gegeven wat ik wil met mijn bedrijf en de tools om dit ook te bereiken. Samen met Yolanda en mooie jaarplanning gemaakt voor mijn bedrijf en ik heb nu al meer rust in mijn bedrijf en privé leven.

Olga van Westen – Zence kappers
beoordeeld het programma met een 9!

De beste investering die je kunt maken is een investering in jezelf. Twijfel niet langer en haal het beste uit jezelf!

Terwijl je over coaching nadenkt, bedenk dan dat je ook enorme resultaten kunt boeken zonder dat het moeilijk, frustrerend of ingewikkeld aanvoelt.

Meld je aan voor een kennismaking via onderstaande knop!

.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan om te kijken of dit programma iets voor jou is.

Dit coachingstraject hielp mij om focus
te pakken en houden, te handelen vanuit
mijn eigen kracht en te kiezen.

Wat is mijn boodschap, wie wil ik helpen en wat is voor mij belangrijk?

Yolanda begeleidde dit traject om een prettige en laagdrempelige wijze. Ze pakt het aan vanuit haar nuchterheid en zorgt ervoor dat een ieder zich comfortabel voelt en het begrijpt.
Yolanda heeft me laten zien dat cijfers eigenlijk heel leuk zijn! Het geeft je zoveel inzicht, helderheid en richting.”

Bianca Sluijs – Be in Charge

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Privacy verklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten