Kloppend Ondernemen MKB

In dit maatwerk businessprogramma leer je hoe je een overzichtelijk en productiever bedrijf creëert, zodat jij zelf minder uur hoeft te werken.

 • Ben jij een zelfstandige ondernemer met ruime ervaring op jouw vakgebied en al een aantal jaar aan het ondernemen?
 • Werk je samen met een team? Of ben je dit van plan?
 • Worden je dagen opgeslokt door de waan van de dag en ben je veel tijd kwijt aan randzaken.
 • Heb jij behoefte aan een duidelijke en succesvolle strategie die je gegarandeerd minder kopzorgen oplevert?
 • Ben je toe aan meer focus, rust en (financiële) vrijheid?

Als jij op deze vragen “ja” kan antwoorden, dan is dit programma perfect voor jou!

Het coachingstraject KLOPPEND ONDERNEMEN is voor ondernemers die met meer overzicht en rust hun bedrijf willen laten groeien, om zo meer (financiële) vrijheid te krijgen.

Elke dag moet je knopen doorhakken en beslissingen nemen, maar hoe weet je zeker dat het de goede beslissingen zijn? Je wilt meer helderheid en winst, zonder meer uur te moeten werken.

Met dit programma maak je van jouw bedrijf een succes! 

Ik leer je van begin tot eind hoe je meer rust in jouw bedrijf krijgt. Het is niet het zoveelste programma wat je maar één stukje van de puzzel geeft, om het je vervolgens weer zelf uit te laten zoeken. Nee, Kloppend Ondernemen bied je een praktisch stappenplan voor het gehele proces van mindset tot sales. Je leert vanuit je hart te ondernemen. Van het leren kennen van je niche en ideale klant tot het meer controle en grip krijgen op je resultaat, van het creëren van je zichtbaarheid, het binnenhalen van goed betalende klanten en nog veel meer…

Werk jij op dit moment vooral IN je bedrijf?

Je hebt chaos in je kop en piekert veel….

Je hebt het gevoel continu brandjes te moeten blussen en werkt meer als meewerkend voorman dan als eigenaar van jouw bedrijf. Je hebt geen duidelijke focus. Je voelt aan alles dat er meer uit jou en je bedrijf te halen is, maar je weet nu niet aan welke knoppen jij moet draaien om dit voor elkaar te krijgen.

Je verzand snel in de dagelijkse sleur en werkt veel meer uur dan je zou willen. Je wilt wel veranderen, maar stelt het steeds uit. Je loopt hierdoor achter de feiten aan, wat ontzettend veel energie kost. Je gunt jezelf te weinig tijd om AAN je bedrijf te werken, laat staan om tijd vrij te plannen voor leuke dingen.

Je wilt je meer focussen op wat jou energie geeft en hiermee uiteraard ook goed mee verdienen.

Alleen denk je op dit moment…

Waar begin ik?

Wat als je een stappenplan zou hebben om daar te komen?

Hoe zou het voor je zijn om samen met een coach te bekijken wat belangrijk voor jou is? Dat je leert om zelf de regie in handen te nemen, waarbij je jouw vakmanschap als ondernemerschap in harmonie kan uitvoeren. Met als doel om echt de vrijheid van ondernemen te ervaren. Klinkt tof toch!

Geen losse informatie meer, maar een echte verandering, zodat jij vol zelfvertrouwen de structuur en groei in je bedrijf gaat krijgen.

Dat je de juiste skills & tools in handen krijgt om de basis voor een gouden toekomst te leggen. Volg je ondernemershart en groei uit tot een echt succesvol en winstgevend bedrijf!

Aangenaam

Mijn naam is Yolanda Kuin. Met ruime ervaring in de financiële planning en nu alweer meer dan 11 jaar als zelfstandig onderneemster, weet ik als geen ander wat er nodig is om een goed lopend bedrijf te krijgen.

Ik zie vaak dat onderneemsters met passie zijn begonnen met hun eigen bedrijf, maar dat het enthousiasme verdwijnt naarmate het bedrijf groeit en de complexiteit toeneemt.

“Soms heb je als onderneemster iemand nodig die met je meedenkt.”

Een ondernemerscoach waarmee je kan sparren op jouw niveau. Ik help onderneemsters, zodat ze de passie weer terug krijgen en met een tof plan de toekomst met vertrouwen ingaan. Ik leer ze slimmer en vol zelfvertrouwen te ondernemen.

In mijn eigen zoektocht naar méér helderheid, winst en vrijheid vond ik de gouden sleutel en heb ik mijn unieke P.O.W.E.R. strategie ontwikkeld.

Wil je eens sparren of dit iets voor jou zou zijn?

POWER your business!

Het coachingsprogramma KLOPPEND ONDERNEMEN is voor ambitieuze ondernemers die naar een succesvoller bedrijf willen groeien. Naar een onderneming waar je hart sneller van gaat kloppen, je doelen makkelijker worden bereikt en je de vrijheid van het ondernemen werkelijk gaat ervaren.

We volgen hierbij de 5 P.O.W.E.R. modules.

Jij als persoon en als ondernemer in combinatie met een gaaf plan vormen de basis van je bedrijf. Alleen als dit in balans is kun jij succesvol je doelen bereiken en bedrijfsgroei krijgen. Zorg je daarnaast ook nog dat je processen efficiënt zijn ingericht en je marketing op orde, dan gaan je resultaten skyhigh zonder harder te werken!

Hoe ziet dit
COACHINGSTRAJECT
er concreet uit?

In 3 maanden gaan we de basis leggen van jouw future-proof bedrijf. We bekijken stap voor stap wat jouw bedrijf momenteel oplevert en waar de verbeterpunten liggen. Je leert om succesvoller te ondernemen en maakt een haalbaar winstgevend plan.

Je krijgt meer overzicht en grip op je bedrijf. Je krijgt meer inzicht waar er betere resultaten behaald kunnen worden (in tijd en geld). Na elke module komt er meer focus en kun jij steeds meer de vrijheid van het ondernemen ervaren.

In totaal zijn we 6 maanden met elkaar onderweg!

KLOPPEND ONDERNEMEN
bestaat uit 3 delen:

Trainingsprogramma
Via mijn online academie maak je op je eigen tempo kennis met de 5 modules van P.O.W.E.R. Hierin staan meer dan 50 lessen met video’s, info, templates en opdrachten voor je klaar. Je gaat stap voor stap AAN je bedrijf werken om zo tot een beter resultaat te komen. Je hebt 6 maanden toegang tot de academie.

Meetings
We plannen 3 meetings & 4 coachingscalls in:
✔ Startsessie Vanuit het hart ondernemen!
✔ Masterclass Winstplanning
✔ Masterclass Groei- en marketingstrategie opzetten

Kantoor Yolanda Kuin

De masterclasses zijn in principe op mijn kantoor in Zwaagdijk, maar kunnen op verzoek of door omstandigheden ook via Zoom gedaan worden.

Coach aan je zijde
Ik ga je als coach begeleiden tijdens het hele proces. Ik ga je de juiste handvatten geven en het beste in je naar boven halen.

Bonus!!

En dit is niet alles… Na het traject plannen we nog twee individuele coachingsgesprekken, zie dit als stok achter de deur 😉.

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?

Wacht dan niet langer! Meld je aan voor een kennismaking en we gaan in gesprek om te kijken of we een goede match zijn en we ook jouw bedrijf een boost kunnen geven.

BELANGRIJKE RESULTATEN:

✅ Je krijgt meer structuur in je bedrijf.

✅ Je krijgt een gezonde balans
tussen werk en privé.

✅ Je legt een mega stevig fundament en
hebt helder voor ogen welke koers je gaat varen. 

✅ Via een perfect plan ga je concreet AAN je
bedrijf werken en meer winst behalen.

✅ Je leert om met nieuwsgierige ogen naar je
cijfers te kijken
, zodat je daarna weet hoe je zelf
kunt bijsturen.

✅ Je krijgt concrete tips en tools die ik zelf toepas
in mijn bedrijf om slimmer te ondernemen. 

✅ Jij bent in controle en met volledige focus
ga je jouw toekomst tegemoet.

Jij wordt een gelukkige ondernemer met méér HELDERHEID, WINST & VRIJHEID!!

FAQ

 • Jij bent een zelfstandige ondernemer met ruime ervaring op jouw vakgebied en al een aantal jaar aan het ondernemen.
 • Je werkt met een team of heb plannen om dit te gaan doen. (personeel of inhuur derden)
 • Je dagen worden opgeslokt door de waan van de dag en je bent (te) veel tijd kwijt aan randzaken.
 • Je hebt behoefte aan een duidelijke en succesvolle strategie die je gegarandeerd minder kopzorgen oplevert.
 • Je bent toe aan meer focus, rust en (financiële) vrijheid.
Kloppend Ondernemen MKB is op aanvraag. Vanaf mei 2021 weer plek. 👉 Plan gerust een vrijblijvende kennismakingsgesprek en we bespreken de mogelijkheden. We plannen vooraf samen de meetings in. De gezamenlijke coachingscalls worden ook vooraf bepaald. Je weet dus precies hoe het traject er voor jou uit komt te zien.
 • Via mijn online academie ga je zelf aan de slag met de 5 POWER modules (méér dan 50 lessen).
 • Via mijn online academie krijg je toegang tot de ondernemersbibliotheek met diverse informatieve filmpjes over boekhouden, belastingen, boekentips, handige tools e.d.
Kantoor Yolanda Kuin
 • De meetings vinden plaats op mijn kantoor in Zwaagdijk, maar kunnen naar wens ook via Zoom of op locatie:

👉 Startsessie (2 uur) vanuit het hart ondernemen

👉 In de 2e maand is de 1-op-1 masterclass winstplanning (6 uur incl. lunch)

👉 In de 3e maand is de masterclass groei- en marketingstrategie (3 uur)

 • Je krijgt in dit traject naast de 3 live meetings ook nog eens 4 coachingsmomenten van 2 uur.
 • Altijd maatwerk, invulling coachingsmomenten wordt tijdens startsessie besproken.
 • Handige templates om jouw bedrijfsstrategie volledig uit te werken. Deze kun je elk jaar weer opnieuw gebruiken, zodat het een continu proces blijft.
 • Ik begeleid je in het proces door de juiste handvatten en tools te geven, zodat jij het beste uit je bedrijf kan halen.
 • BONUS: Na het 3-maandentraject is het niet direct af, maar krijg je nog 2 uitgebreide coachingsgesprekken van 2,5 uur.
Vanaf de start krijg je direct toegang tot de online academie: 7 dagen per week, 24 uur per dag! In totaal krijg je 6 maanden toegang tot de online academie en kun je ook deze 6 maanden voor al je vragen bij mij terecht. In de eerste 3 maanden komen de ruim 50 lessen in 5 blokken van 2 weken online, hiertussen zit elke keer een implementatieweek.
Dit is inclusief 6 maanden toegang tot de online academie, mijn begeleiding, benodigde materialen en templates. Dit is een waardevolle investering in jezelf als ondernemer en het is volledig aftrekbaar als opleidingskosten. Succes = Tijd x Geld. Ja, meedoen kost geld, maar niet meedoen kost óók geld. Geld wat je op tafel laat liggen door twijfels, onzekerheid, zelfsabotage, niet te weten wat je moet DOEN, noem maar op... Hoe wil jij terug kijken op je leven, later als je 85 bent? Stoer dat je het in je eentje hebt gedaan of blij dat je de sprong hebt gewaagd? Ik help je bij het realiseren van jouw droom, zodat je vol zelfvertrouwen méér werkgeluk en financiële vrijheid krijgt.
Juist doen! Het is zo belangrijk dat je de basis van je onderneming leert te begrijpen. Dan kun je betere beslissingen nemen en word je zekerder in je ondernemerschap.
Omzet vind ik niet zo belangrijk, het gaat uiteindelijk om de winst 😉. Er is daarom geen minimum gesteld. Dit programma gaat over geld verdienen en slim ondernemen. Het gaat je helpen om je cijfers inzichtelijk te krijgen en je (online) ondernemerschap verder te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat je betere keuzes kunt maken.
Via de online academie kun je op je eigen tempo de 5 POWER-modules volgen en de opdrachten maken. Je gaat stap voor stap AAN je bedrijf werken om zo tot een beter resultaat te komen. Feit is natuurlijk wel: Hoe meer tijd jij AAN je bedrijf gaat werken, hoe sneller je ook van het resultaat kunt genieten. Tijdsinvestering is gemiddeld 1 dagdeel per week, dit is uiteraard ook afhankelijk van jouw inzet en hoe jouw bedrijf momenteel draait. Een aantal momenten staan uiteraard vooraf vast, zoals de masterclasses en coachingsmomenten.

Kloppend ondernemen heeft voor mij meer duidelijkheid gegeven wat ik wil met mijn bedrijf en de tools om dit ook te bereiken. Samen met Yolanda en mooie jaarplanning gemaakt voor mijn bedrijf en ik heb nu al meer rust in mijn bedrijf en privé leven.

Olga van Westen – Zence kappers
beoordeeld het programma met een 9!

De beste investering die je kunt maken is een investering in jezelf. Twijfel niet langer en haal het beste uit jezelf!

Wil je ook méér
helderheid, winst en vrijheid?

Meld je aan voor een kennismaking via onderstaande knop!

.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan om te kijken of dit programma iets voor jou is.

Dit coachingstraject hielp mij om focus
te pakken en houden, te handelen vanuit
mijn eigen kracht en te kiezen.

Wat is mijn boodschap, wie wil ik helpen en wat is voor mij belangrijk?

Yolanda begeleidde dit traject om een prettige en laagdrempelige wijze. Ze pakt het aan vanuit haar nuchterheid en zorgt ervoor dat een ieder zich comfortabel voelt en het begrijpt.
Yolanda heeft me laten zien dat cijfers eigenlijk heel leuk zijn! Het geeft je zoveel inzicht, helderheid en richting.”

Bianca Sluijs – Be in Charge