Kloppend Ondernemen groep zzp

KLOPPEND ONDERNEMEN ZZP (groepstraject)

In het businessprogramma Kloppend Ondernemen leer je vol zelfvertrouwen méér helderheid en winst te krijgen, zonder méér uur te werken.

 1. Ben jij een zelfstandige met ruime ervaring op jouw vakgebied en al een aantal jaren aan het ondernemen?
 2. Ben jij dienstverlener? Bijvoorbeeld coach, adviseur, consultant, trainer. Of ben je een expert in jouw vakgebied?
 3. Ben je toe aan een volgende stap in je bedrijf?
 4. Heb jij behoefte aan een praktische en succesvolle strategie die je gegarandeerd een winstgevend bedrijf oplevert?
 5. Wil jij meer focus en het plezier ervaren wat een succesvol bedrijf kan geven?

Wanneer jij op deze vragen “ja” antwoordt, dan is dit programma perfect voor jou!

Nieuwe groep start vanaf

januari 2022

Heb je al besloten om die volgende stap te
nemen? WACHTLIJST VANAF NU GEOPEND!
Boek jouw intake-gesprek, zodat jij erbij kunt zijn,
Er is maximaal plaats voor 6 ondernemers.

Haal eens diep adem en stel je eens voor…

💛 Als jij meer HELDERHEID hebt over de koers van je bedrijf en keuzes gaat maken.
💛 Dat jij werkt op jouw eigen voorwaarden en met PLEZIER onderneemt.
💛 Dat je met een slim verdienmodel en een goed geprijsd aanbod meer WINST overhoudt.

Met dit programma wordt het werkelijkheid! 

Kloppend Ondernemen leert je van begin tot eind jouw bedrijf winstgevend(er) te maken, zonder meer uren te werken. Het biedt jou een praktisch, compleet en inspirerend programma van mindset tot sales en van marketing tot persoonlijke ontwikkeling. Je leert vanuit je hart ondernemen, terwijl je snapt wat de cijfers vertellen. Leer je niche en ideale klant kennen. Bepaal de juiste prijs van je aanbod en leer hoe op te schalen. Creëer zichtbaarheid. Haal goed betalende klanten binnen en nog veel meer…

Met je hart bij je bedrijf en je hoofd bij de cijfers

Je hebt het druk en piekert veel
en vraagt je af of dit niet anders kan…

Je twijfelt of je het goed doet. Dat maakt je onzeker. Je mist een duidelijke focus. Aan alles voel je dat er méér uit jou en je bedrijf te halen is. Maar je weet niet HOE je het moet veranderen.

In een dag werk je al gauw veel meer uren dan je zou willen. Je wilt het anders hebben, maar je stelt het moment om er echt iets aan te doen steeds uit (je week is steeds te kort 😉) en loopt achter de feiten aan. Dat kost je ontzettend veel energie. Je houdt minder energie over voor je partner, gezin en jezelf.

Wat zou er gebeuren als jij op dezelfde manier doorgaat?

Als je op mij lijkt groeit jouw frustratie en krijg je steeds minder plezier in het ondernemerschap. Je zult het gevoel van “altijd aan staan” blijven houden en klanten bepalen jouw koers. Je hebt geen focus, je haalt steeds minder plezier uit je bedrijf en komt geen stap vooruit. Dit wordt niet beter tenzij je actie onderneemt.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg…

Zolang JIJ niet de keuze maakt om echt AAN je bedrijf te werken, zal er ook niets veranderen. Zet jouw vrouwelijk leiderschap in. Til jezelf en je bedrijf naar een next level. Laat dat vuurtje weer branden (weet je nog hoe het voelde toen je je bedrijf begon?)!

Lisanne Ooyevaar - Kloppend Ondernemen

Wat als je een stappenplan had om jouw droombedrijf te ontwerpen en creëren?

Hoe zou het voor je zijn om samen met een coach te bekijken waar je energie van krijgt in je bedrijf? Leren om zelf de regie in handen te nemen? Jouw vakmanschap & ondernemerschap in harmonie? Met als doel om echt het plezier en vrijheid van ondernemen te ervaren! Klinkt tof toch?

Geen losse informatie meer, maar een echte VERANDERING. Die jou vol zelfvertrouwen de structuur en groei in je bedrijf gaat brengen, terwijl je niet harder hoeft te werken.

Jou de juiste skills & tools in handen geeft om de basis voor een gouden toekomst te leggen. Volg je ondernemershart en groei uit tot een succesvol en winstgevend bedrijf!

Aangenaam

Ik weet het nog, augustus 2018. We waren op vakantie in Kroatië. Alles leek dik voor elkaar. Mooie camping aan de kust, de zon stond heerlijk te schijnen en mijn mannen hadden plezier. Maar ik…, ik was uitgeblust. Ik had net maanden lopen buffelen om alles af te krijgen en nu was mijn hoofd nog niet stil. Toen wist ik dat dit anders moest…

Mijn naam is Yolanda Kuin. Met ruime ervaring in de financiële planning en nu alweer meer dan 12 jaar als zelfstandig ondernemer, weet ik wat er nodig is voor een goed lopend bedrijf. Toch liep ik ook op een gegeven moment vast in mijn bedrijf.

“Veel ondernemers realiseren zich niet hoeveel meer winst ze kunnen behalen als er iemand met ze meedenkt, die een paar stappen verder is.”

Terug naar 2018… Dat niet alles rozengeur en maneschijn is in het ondernemerschap maakte ik zelf mee met mijn administratiekantoor. Het aantal klanten groeide, terwijl ik alles zelf bleef doen. Prijzen waren te laag. De koers die ik was ingeslagen paste niet meer bij me. Het leverde me steeds minder voldoening op. Je snapt, helemaal met een opgroeiend gezin, was dit niet vol te houden. Ik wilde weer een stap vooruit. Zag nieuwe kansen en waagde de sprong. Ik nam afscheid van klanten en koos voor mijn eigen geluk. Het resulteerde in een veel leuker bedrijf, hogere verdiensten en meer vrijheid.

In mijn eigen zoektocht naar méér helderheid, plezier en winst vond ik de gouden sleutel en heb ik mijn unieke P.O.W.E.R. strategie ontwikkeld.

Ik zie te vaak dat zzp-ers met passie hun eigen bedrijf zijn begonnen, maar dat het enthousiasme verdwijnt naarmate het bedrijf groeit en de complexiteit toeneemt. Ik ben een ondernemerscoach waarmee je met een gerust hart kunt praten over je stuggles binnen je bedrijf. Ik help je om de passie weer terug krijgen en met een tof plan de toekomst vol vertrouwen ingaan. Ik breng rust, leer je slim en daadkrachtig te ondernemen.

Wil je weten wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen?

POWER your business!

Het coachingsprogramma KLOPPEND ONDERNEMEN is voor ambitieuze ondernemers die naar een succesvol bedrijf willen groeien. Groeien naar een onderneming waar je hart sneller van klopt, je doelen met meer gemak bereikt en je met plezier de vrijheid van het ondernemen werkelijk ervaart.

In het businessprogramma volgen we de 5 P.O.W.E.R. modules om jou meer helderheid, plezier en winst te geven.

POWER your business

Jij als persoon en als ondernemer in combinatie met een gaaf plan vormen de basis van je bedrijf. Als dit klopt, dan bereik je jouw doelen, geniet je van je succes en zorg je voor een stevig fundament voor bedrijfsgroei. Je krijgt helderheid in je koers. Dit is wat je echt wilt, het voelt goed. Zorg je daarnaast voor efficiënt ingerichte processen, marketing die tip top in orde is. Wow… dan begint ’the magic’. Het plezier in het ondernemen en je winst nemen gigantisch toe, zonder harder te werken.

Dit coachingstraject hielp mij om focus te pakken en houden, te handelen vanuit mijn eigen kracht en te kiezen.

Yolanda begeleidde dit traject om een prettige en laagdrempelige wijze. Ze pakt het aan vanuit haar nuchterheid en zorgt ervoor dat een ieder zich comfortabel voelt en het begrijpt. Yolanda heeft me laten zien dat cijfers eigenlijk heel leuk zijn! Het geeft je zoveel inzicht, helderheid en richting.”

Bianca Sluijs – Be in Charge

De reden dat ik het programma ben gaan volgen is omdat ik steeds minder plezier had in mijn bedrijf. Had het gevoel altijd maar druk te zijn, teveel voor de klant bezig ipv wat ik zelf leuk vond. Ik had te weinig overzicht en het werd tijd voor een stap vooruit. Na het afronden van Kloppend Ondernemen heb ik een maandomzet x 3 gedraaid met een heleboel klussen die ik ontzettend leuk vind!

Het effect is blijvend, want nu maanden later heb ik nog steeds een hogere omzet dan de vorige jaren en heb ik een heel fijn aanbod aan producten en diensten die me blij maken. En hele toffe klanten!

Lisanne Ooijevaar – Crealis
beoordeelt het programma met een 9!

Hoe ziet dit
COACHINGSTRAJECT
er uit?

In 14 weken leggen we de basis voor jouw future-proof bedrijf. Met de 5 POWER modules ga je aan de slag. Stap voor stap bekijken we waar verbeterpunten liggen binnen jouw bedrijf. Je leert succesvoller ondernemen en maakt een haalbaar winstgevend plan. Je ontdekt hoe je processen efficiënter kunt laten verlopen en hoe je jouw resultaat kunt verbeteren.

Meer overzicht en grip op je bedrijf is wat je leert.
Krijg meer inzicht waar er betere resultaten behaald kunnen worden, in tijd en geld.

KLOPPEND ONDERNEMEN
bestaat uit 3 delen:

Trainingsprogramma t.w.v. € 1497

Via de online academie ga je aan de slag met de 5 modules van P.O.W.E.R. Hierin staan inspirerende lessen met video’s, info, templates en opdrachten voor je klaar. Deze worden wekelijks open gezet, zodat je stap voor stap AAN je bedrijf gaat werken. Zo kom je tot betere resultaten in je bedrijf. Je hebt 6 maanden toegang tot de academie.

Meetings met groep & individueel t.w.v. € 2188

Zoomsessie Kloppend Ondernemen
 • Online startsessie met groep via zoom t.w.v. € 97
  Vol energie jouw traject starten. Tijdens deze sessie maak je kennis met de andere deelnemers. Krijg je direct inzicht in de kracht van mindset.
 • Minimaal 8 online groepscalls via zoom t.w.v. € 797
  Elke week een uur samen sparren met 1 doel: elkaar verder helpen! Dit is precies wat jij nodig hebt om te groeien en door je twijfels heen te breken. Door de wekelijkse frequentie neem je schijnbaar kleine stapjes, die jou dichter bij je einddoel brengen. 
 • Live individuele VIP-dag Winstplanning t.w.v. € 897
  Dag vol reflectie, knopen doorhakken en strategie bepalen. Ontdek hoe jij met jouw cijfers kunt ‘spelen’ voor een beter resultaat. Met welk aanbod en verdienmodel ga jij aan de slag?
 • Masterclass Groei- en marketingstrategie t.w.v. € 397
  Tijdens deze gezamenlijke masterclass leer je alles over online marketing. Je weet precies wat je te doen staat om jouw aanbod op een ‘niet-verkoperige’ manier in de markt te zetten.

Coach en mede-ondernemers aan je zijde

Onder begeleiding en met support doe jij elke week het werk dat nodig is voor jouw kloppende onderneming. Ik breng rust en vertrouwen tijdens het hele programma en geef je de juiste handvatten om het beste in jou en jouw bedrijf naar boven te halen. Daarnaast kun je support vragen van de andere deelnemers in de besloten Kloppend Ondernemen Community.

Totale waarde programma van minimaal € 3685

Toffe bonussen t.w.v. € 726!!

Dit is niet alles… Je ontvangt ook nog 4 leuke bonussen:

GreenBook Kloppend Ondernemen

Uitwisbare notitieboekje t.w.v. € 35
Al jouw aantekeningen, ideeën, plannen, to-do’s op 1 plek.

Bonus masterclasses t.w.v. minimaal € 197
waar experts aan het woord komen met een verdieping in een bepaald onderwerp

Mastermind met groep t.w.v. € 197
Na het programma plannen we een gezamenlijke live terugkomochtend waar we met de groep een mastermind doen. Waar loop je op dat moment tegenaan en wil je input van de groep?

Coaching gesprek t.w.v. € 297
Ook kun je na het programma nog een individueel coaching gesprek inplannen. To the point oplossingen en advies waarmee je snel weer verder kunt.

Marianne van Lubek & Yolanda Kuin

Jouw investering

Totale waarde van dit traject met de diverse bonussen is minimaal € 4411. Dit is niet wat jij gaat betalen als je in dit groepsprogramma stapt. Jouw investering voor Kloppend ondernemen is op dit moment 2297 euro (excl. btw). Of je kiest voor 3 termijnen van elk 797 euro (excl. btw).

Deze investering is als opleidingskosten aftrekbaar bij de belastingdienst (handig hè 😉). En vooral een waardevolle investering in jezelf!

Ervaringen andere Kloppend Ondernemers!

Heb jij al besloten dat dit de juiste stap is voor jou?

Wacht dan niet langer, zodat jij jouw plek kunt claimen in de nieuwe groep! Ik werk alleen met kleine groepen. Meld je aan voor een kennismaking om te kijken of we een goede match zijn, zodat we ook jouw bedrijf een boost kunnen geven.

BELANGRIJKE RESULTATEN:

✅ Je krijgt meer focus en een
gezonde balans tussen werk en privé.

✅ Je verstevigt je fundament van je bedrijf en
hebt helder voor ogen welke koers je gaat varen. 

✅ Via een winstplan ga je concreet AAN je
bedrijf werken en meer winst behalen.

✅ Je leert om met nieuwsgierige ogen naar je
cijfers te kijken
, zodat je daarna weet hoe je zelf
kunt bijsturen.

✅ Je krijgt concrete tips en tools
om met plezier te ondernemen en
meer leuke klanten aan te trekken. 

Jij wordt een gelukkige ondernemer met méér HELDERHEID, PLEZIER & WINST!!

FAQ

Je bent coach, adviseur, consultant, trainer of een expert in jouw vakgebied en al een paar jaar aan de slag als onderneemster. We zorgen ervoor dat jij met meer focus aan de slag gaat voor een beter resultaat! Jij wilt toch ook nu en in de toekomst met rust en plezier van je financiële vrijheid kunnen genieten?

Kennismaking

  Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek. We bekijken samen of Kloppend Ondernemen past in jouw fase van je ondernemerschap. Niet iedereen komt in aanmerking voor het programma, hier ben ik altijd heel eerlijk over. Mocht een ander traject of een andere coach beter passen, dan hoor je dit ook van mij.
  Yolanda Kuin -Strategiegesprek
Vanaf januari 2022 start een nieuwe ronde van het groepsprogramma Kloppend Ondernemen. We plannen vooraf samen de meetings in. De gezamenlijke coachingscalls worden ook vooraf bepaald. Je weet dus precies hoe het traject er voor jou uit komt te zien. Daarna nog een mastermind en individueel coaching sessie, totaal ben je 6 maanden bezig. (Groep start bij deelname van minimaal 3 deelnemers)

Volgende groep start januari 2022, wachtlijst is geopend!

Wil je hier niet op wachten, dan kun je wel starten in een maatwerk programma. Zie Kloppend Ondernemen Maatwerk
 • Via de online academie ga je zelf aan de slag met de 5 POWER modules (méér dan 50 lessen).
 • Via de online academie krijg je toegang tot de ondernemersbibliotheek met makkelijke uitleg over boekhouden, belastingen, boekentips, handige tools e.d.
Kantoor Yolanda Kuin
 • De meetings vinden plaats op mijn kantoor in Zwaagdijk, maar kunnen naar wens ook via Zoom:

👉 Week 1 is de startsessie (2 uur via Zoom)

👉 Week 8/9 is de VIP-dag winstplanning (6 uur incl. lunch)

👉 Week 11 de masterclass groei- en marketingstrategie (3 uur via Zoom)

 • Je krijgt in die 14 weken minimaal 8 coachingsmomenten met de groep via Zoom.
 • Handige templates om jouw bedrijfsstrategie volledig uit te werken. Deze kun je elk jaar weer opnieuw gebruiken, zodat het een continu proces blijft.
 • Ik breng rust en vertrouwen tijdens het hele programma en geef je de juiste handvatten om het beste in jou en jouw bedrijf naar boven te halen. Daarnaast kun je support vragen van de andere deelnemers in de besloten Kloppend Ondernemen Community.
 • BONUS: Na het 14 weken traject is het niet direct af, maar krijg je nog 1 mastermind-ochtend met de groep en 1 individuele coachingsgesprek van 2,5 uur
Vanaf de start krijg je direct toegang tot de online academie: 7 dagen per week, 24 uur per dag!
 • In de eerste 14 weken komen de ruim 50 lessen in 5 blokken van 2 weken online, hiertussen zit elke keer een implementatieweek.
 • Je kunt in deze 14 weken voor al je vragen bij mij en de groep terecht. Dit gaat via de Kloppend Ondernemen Community in Slack.
 • In totaal krijg je 6 maanden toegang tot de online academie en de Kloppend Ondernemen Community.
Ik werk alleen met kleine groepen om zo de benodigde aandacht en voortgang te kunnen garanderen. Maximaal 6 deelnemers per ronde. Heb je behoefte aan individuele aandacht? Dan is Kloppend Ondernemen Maatwerk iets voor jou.
 • Jouw investering voor Kloppend ondernemen (groep) is 2297 euro (excl. btw). Je kunt er ook voor kiezen om je investering in 3 termijnen van elk 797 euro (excl. btw) te betalen.
Dit is inclusief 6 maanden toegang tot de online academie, mijn begeleiding, benodigde materialen en templates. Dit is een waardevolle investering in jezelf als ondernemer en het is volledig aftrekbaar als opleidingskosten. Succes = Tijd x Geld. Ja, meedoen kost geld, maar niet meedoen kost óók geld. Geld wat je op tafel laat liggen door twijfels, onzekerheid, zelfsabotage, niet te weten wat je moet DOEN, noem maar op... Hoe wil jij terug kijken op je leven, later als je 85 bent? Stoer dat je het altijd in je eentje hebt gedaan of blij dat je de sprong hebt gewaagd om begeleiding te krijgen? Ik help je bij het realiseren van jouw droom, zodat je vol zelfvertrouwen méér werkgeluk en financiële vrijheid krijgt.
Juist doen! Het is zo belangrijk dat je zelf je cijfers begrijpt en hierdoor meer grip op je bedrijf krijgt. Dan kun je betere beslissingen nemen en word je zekerder in je ondernemerschap. Ik laat je op een praktische manier ontdekken dat cijfers ook leuk kunnen zijn (en niet zoals wiskunde op school 😉)
Omzet vind ik niet zo belangrijk, het gaat uiteindelijk om de winst 😉. Wel heb ik besloten om een minimum te stellen en wel € 20.000 omzet per jaar. Kloppend Ondernemen is bedoeld voor die ondernemer die al meters heeft gemaakt. Ondernemers die samen met andere gevorderde ondernemers willen sparren om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Zit jij hier qua omzet nog niet op, maar herken jij jezelf wel die ambitieuze ondernemer. Neem dan even contact met ons op, dit kan op team@yolandakuin.nl
Via de online academie kun je op je eigen tempo de 5 POWER-modules volgen en de opdrachten maken. Je gaat stap voor stap AAN je bedrijf werken om zo tot een beter resultaat te komen. Feit is natuurlijk wel: Hoe meer tijd jij AAN je bedrijf gaat werken, hoe sneller je ook van het resultaat kunt genieten. Tijdsinvestering is gemiddeld 1 dagdeel per week. Een aantal momenten staan uiteraard vooraf vast, zoals de vip-dag, masterclass en coachingsmomenten.

Werk jij in de culturele of creatieve sector? Dan kom jij met dit traject in aanmerking voor de subsidie Werktuig PPO. Dit betekent dat je 1/3 vergoed krijgt van je investering!
 • De subsidie is perfect voor andere interieurstylistes, architecten, fotografen, videografen, marketeers, auteurs, industrieel designers en nog veel meer mensen uit de culturele of creatieve sector.
Binnen 5 werkdagen weet je dan of je in aanmerking komt. Bekijk de SBI-lijst om te kijken of jouw type bedrijf ertussen staat. De lijst is zeker niet uitputtend. Voor Kloppend Ondernemen zijn op dit moment meerdere aanvragen ingediend én goedgekeurd.
 • Om in aanmerking te komen, moet je zelf de subsidie aanvragen inclusief korte motivatie. Ik help je hier natuurlijk bij met tekst zodat de aanvraag je maar 10 minuten kost. zie website werktuig ppo

Kloppend ondernemen heeft voor mij meer duidelijkheid gegeven wat ik wil met mijn bedrijf en de tools om dit ook te bereiken. Samen met Yolanda en mooie jaarplanning gemaakt voor mijn bedrijf en ik heb nu al meer rust in mijn bedrijf en privé leven.

Olga van Westen – Zence kappers
beoordeelt het programma met een 9!

Ik kan het iedere zelfstandige aanraden om het businessprogramma Kloppend Ondernemen bij Yolanda te volgen. Yolanda wist precies wanneer ze mij een liefdevolle schop onder de …. moest geven. Ook dat vond ik fijn, die persoonlijke betrokkenheid. Maar nog belangrijker natuurlijk, het inzicht in mijn cijfers!

Patricia den Doop – HeARTopener
beoordeelt het programma met een 10!

Foto Patricia den Doop

Vooraf nog wel getwijfeld om in te stappen, met name vanwege de investering. Ik heb met meerdere business coaches contact gehad. Uiteindelijk voor Kloppend Ondernemen gekozen, omdat het een goede prijs was voor de aangeboden materialen en contactmomenten die er tegenover stonden.

Ik heb Yolanda als kundig, open en enthousiast ervaren. Ze heeft veel ervaring met en kennis over het ondernemerschap: zowel qua planning en financiële strategie als marketing. Ze denkt graag met je mee en durft je ook liefdevol met je eigen blokkades en belemmeringen te confronteren.

Marianne van Lubek – Excellent met Excel
beoordeelt het programma met een 9!

Marianne van Lubek

– Ik ben pas tevreden als jij dat bent! –
In het traject Kloppend Ondernemen wordt er alles aan gedaan om van jou en je bedrijf een succes te maken. Mocht je ergens toch niet tevreden over zijn, meld dit en we lossen het op. Besluit je in de eerste 2 weken dat het programma toch niet bij je past, dan ontvang je jouw investering (excl. € 250 administratiekosten) gewoon terug. Even goede vrienden 😉

tevredenheid 100% Kloppend Ondernemen

Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt maken. De beste versie van jou, haalt het beste uit jouw bedrijf!

Terwijl je over coaching nadenkt, bedenk dan dat je ook enorme resultaten kunt boeken zonder dat het moeilijk, frustrerend of ingewikkeld aanvoelt.


Meld je aan voor een kennismaking via onderstaande knop!

“Als je het alleen zou kunnen, dan had je het al gedaan”

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Privacy verklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten