Referenties

Joanna Dekker is organisator van Sheconomy, de netwerkgroep voor ervaren en ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Dit zegt zei over de training die ik heb verzorgd:

Yolanda heeft bij onze netwerkgroep Sheconomy een masterclass ‘In 3 stappen je winstplan, zonder cijferstress’ gegeven Daar behandelde ze onder andere het stellen van doelen, acties uitzetten, verdienmodel bekijken en je plannen doorrekenen in een winstplan voor 2022.

Wauw! Yolanda kan zelfs een creatieve chaoot als ik enthousiast maken om mijn doelen en winstplan voor Oakish te maken mét een grijns op m’n gezicht!

Sheconomy | Netwerkclub

Lisanne heeft het businessprogromma Kloppend Ondernemen ZZP gevolgd en beoordeeld met een 9!

De reden dat ik het programma ben gaan volgen is omdat ik steeds minder plezier had in mijn bedrijf. Had het gevoel altijd maar druk te zijn, teveel voor de klant bezig ipv wat ik zelf leuk vond. Ik had te weinig overzicht en het werd tijd voor een stap vooruit.

Vooral de opbouw van het programma vond ik waardevol: beginnen bij je hart: wat doet jouw hart sneller kloppen, waar word je blij van? Die basis was voor mij essentieel, want ik was dat gevoel even kwijt. En het motiveerde mij enorm voor de rest van het programma. Daarna kon ik met veel enthousiasme met de inhoud en vervolgens het financiële stuk aan de slag.

Yolanda, je bent eerlijk, oprecht, trouw, grappig, een harde werker, gestructureerd en ik vind je levenswijsheid heel erg prettig. Jouw doorzettingsvermogen en manier van aanpakken werkt heel inspirerend. Je hebt mijn leven wel veranderd in hoe ik over dingen denk, hoe ik successen kan vieren en goed voor mezelf kan zorgen. Een gezonde mindset en een gezond bedrijf.

Na het afronden van Kloppend Ondernemen heb ik een maandomzet x 3 gedraaid met een heleboel klussen die ik ontzettend leuk vind! Ook heb ik afscheid genomen van producten en diensten die ik niet leuk vind of teveel tijd kosten. Het effect is blijvend, want nu maanden later heb ik nog steeds een hogere omzet dan de vorige jaren en heb ik een heel fijn aanbod aan producten en diensten die me blij maken. En hele toffe klanten!

Ik wens iedereen dit programma en jouw kennis en wijsheid toe. Een gemiste kans als je als ondernemer dit programma niet hebt gevolgd. Een LIFE-CHANGER!

Lisanne Ooijevaar | Crealis

Stefanie Hoogland is mede-organisator van Zij Onderneemt. Zij Onderneemt inspireert, ondersteunt en adviseert ondernemende vrouwen, bij de stap naar het ondernemerschap en bij het succesvol maken van hun bedrijf. Dit zegt zei over de training die ik heb verzorgd tijdens ZO Koffietijd:

Yolanda heeft voor Zij Onderneemt een workshop over je winstplan als ondernemer gegeven. Zij doet dit op een vakkundige, praktische en inspirerende manier. Ze presenteert laagdrempelig en met humor en kijkt verder dan alleen de cijfers.

Een echte aanrader!

 

Zij Onderneemt | Netwerkclub

Mariska heeft een inzichtgesprek gedaan, zodat ze meer inzicht kreeg in het vaststellen van haar prijs.

Ik heb de hulp van Yolanda gevraagd voor het brainstormen over de prijsbepaling van een nieuw product. Ik volgde haar al een tijdje op Social media, maar wilde graag live contact hebben. In een gratis coachingscall dacht ze direct al heel prettig mee. Voor mij aanleiding om een sparringsessie te boeken. In 2,5 uur zijn we de diepte ingegaan voor de prijsbepaling, maar hebben we ook gesproken over marketing van het product.

Yolanda heb ik ervaren als een no-nonsense coach/adviseur, waar ik heel prettig mee heb kunnen sparren.

Ik denk dat er meerdere sessies gaan volgen.

Marika Hidding – Me-Factor

Marianne heeft het businessprogromma Kloppend Ondernemen ZZP gevolgd en beoordeeld met een 9!

Ik heb met veel plezier het business coachingsprogramma Kloppend Ondernemen van Yolanda gevolgd. Het is een zeer compleet programma waarin je veel kennis en handige tools worden aangereikt over alle facetten van het ondernemerschap.

Ik heb Yolanda als kundig, open en enthousiast ervaren. Ze heeft veel ervaring met en kennis over het ondernemerschap: zowel qua planning en financiële strategie als marketing. Ze denkt graag met je mee en durft je ook liefdevol met je eigen blokkades en belemmeringen te confronteren.

Al met al heb ik het programma als zeer waardevol ervaren. Dank je wel Yolanda voor alles wat je ons geboden hebt.

Marianne van Lubek | Excellent met Excel

Marianne van Lubek & Yolanda Kuin

Ilona heeft deelgenomen aan het businessprogramma Kloppend Ondernemen ZZP.

Ik ben heel enthousiast over Yolanda’s programma en begeleiding! Mijn bedrijf TIZFotografie ben ik een aantal jaar geleden gestart en ik merkte dat ik moeite had om verder te groeien. Dit had te maken dat ik vaardigheden en kennis miste op het gebied van ondernemen en marketing.

Door de fijne begeleiding van Yolanda en haar leerzame en allround programma, kijk ik nu zelfverzekerd en met plezier naar de toekomst van TIZFotografie. De effecten van het geleerde wat ik reeds geïmplementeerd heb in mijn onderneming, begint zijn vruchten af te werpen.

Kortom echt een aanrader als jij jouw bedrijf een flinke boost wil geven!

Ilona vd Zouwen | TIZfotografie

Ilona van der Zouwen TIZfotografieIlona van der Zouwen TIZfotografie

Paula heeft deelgenomen aan het businessprogramma Kloppend Ondernemen ZZP en beoordeeld met een 9!

Door deze training ben ik bewuster met mijn tijd omgegaan en staat efficiënt werken bovenaan mijn lijstje (met natuurlijk daarachter mijn winstplanning😉).

Ik durf mijzelf nu meer te profileren en heb meer mensen naar mijn praktijk gekregen. Het is zo’n waardevolle training, ik kan het je écht aanraden.

Door deze training ben ik de cijfers van mijn bedrijf veel meer gaan waarderen en stiekem ook leuk te gaan vinden. Aan welke knoppen kan ik draaien voor meer winst en meer tijd voor mijzelf?

Kortom:
– praktisch
– waardevol
– resultaatgericht

Om meer inzicht binnen je bedrijf te krijgen is het handig om deze training te doen. Je weet waar je op in moet zetten en waar nu eerst de prioriteiten liggen. Hierdoor ga je nog veel efficiënter aan het werk. Twijfel je om deel te nemen? Mijn motto: “Bij twijfel altijd doen!”

Paula Sinkeldam | Sleutel tot verbinding

Paula Sinkeldam & Yolanda Kuin

Patricia heeft het businessprogromma Kloppend Ondernemen ZZP gevolgd en beoordeeld met een 10!

Ik zocht al een tijdje een ondernemers coach die bij mij paste. En ik vond Yolanda via internet enige tijd geleden. Ik volg haar ook op social media. Zo kwam ik bij de online Masterclass van Yolanda waar ik nader met haar en met haar werkwijze kennismaakte.

Mijn eerste indruk werd bevestigd: “Wat een fijne coach”. Echt iemand met het hart op de juiste plek. Hart voor jou en jouw onderneming en een berg vol kennis van cijfers en strategieën. Ik vond het heel fijn om te delen in een kleine groep onderneemsters. Natuurlijk is 1 op 1 ook fijn omdat alle aandacht voor jou is maar voor mij was het groepsgebeuren echt een groot voordeel; De ander zijn/haar vraagstukken bleken ook heel waardevol voor mij. Ik vond herkenning in anderen maar ik kon ook leren van andermans sterke maar ook kwetsbare kanten.

Ik kan het iedere zelfstandige aanraden om het businessprogramma Kloppend Ondernemen bij Yolanda te volgen.

Yolanda wist precies wanneer ze mij een liefdevolle schop onder de …. moest geven. Ook dat vond ik fijn, die persoonlijke betrokkenheid. Maar nog belangrijker natuurlijk, het inzicht in mijn cijfers! Ik vond het een waardevol business programma.

Patricia den Doop | Heartopener

Patricia den Doop & Yolanda Kuin

Olga is eigenaresse van Zence kappers en heeft het businessprogramma Kloppend Ondernemen (Maatwerk) gevolgd, ze heeft het beoordeeld met een 9.

 • Wat was je doel toen je aan dit programma begon?
  Meer rust en duidelijkheid in het bedrijf en meer tijd voor mijzelf.
 • Kun je beschrijven in welke mate je al dichter bij je doel bent gekomen?
  Veel meer duidelijkheid in mijn bedrijf en privé leven.
 • Op welke manier heeft het programma jouw mindset veranderd?
  Anders kijken naar mijn tijds indeling en met doelen werken dat niet alles in 1x hoeft. Beter zicht op wat echt belangrijk is.
 • Heb je al resultaten behaald na het doen van het programma?
  Ja!! Planning voor 2021 klaar en meer rust in mijn hoofd.

Kloppend ondernemen heeft voor mij meer duidelijkheid gegeven wat ik wil met mijn bedrijf en de tools om dit ook te bereiken. Samen met Yolanda en mooie jaarplanning gemaakt voor mijn bedrijf en ik heb nu al meer rust in mijn bedrijf en privé leven.

Olga van Westen | Zence kappers

Deelneemster van het businessprogramma Kloppend Ondernemen (ZZP) heeft het beoordeeld met een 8.

 • Wat was je doel toen je aan dit programma begon?
  Vond het lastig om alles alleen te moeten doen. Mijn doel was om stappen te zetten in mijn aanbod.
 • Kun je beschrijven in welke mate je al dichter bij je doel bent gekomen?
  Ik heb nu een duidelijk beeld wat mijn aanbod gaat worden, met inspiratie voor een nieuwe traject. Ik zit hiermee helemaal op het goede spoor gezien de reacties die ik krijg als ik het vertel aan mensen die in mijn doelgroep zitten.
 • Kun je iets benoemen wat je waardevol vindt van dit programma?
  Het complete aanbod, en de 1 op 1 gesprekken.

Met Yolanda werken is heel fijn. Ze heeft kennis van zaken, ze luistert goed en denkt altijd mee in oplossingen.

Anoniem

Bianca is in 2020 gestart met haar toffe bedrijf Be in Charge en heeft het businessprogramma Kloppend Ondernemen (ZZP) gevolgd.

Dit traject kwam voor mij op het perfecte moment. Ik was net gestart met mn eigen onderneming, had heel veel ideeën en zat vol energie. Helaas trapte ik regelmatig in dezelfde valkuilen:
❌ twijfelen aan mezelf en mijn idee (“wie zit er nou op mij te wachten?”)
❌ teveel laten afleiden en me van de wijs laten brengen door wat anderen doen en zeggen.
❌ alles tegelijk willen doen, te weinig structuur.

Daarnaast word ik niet onwijs blij van cijfers, daar zag ik best tegenop. Hoe ga ik mijn prijzen bepalen? Wat vind ik mezelf waard? Waar wil ik over een paar maanden staan? En over een jaar? 🤷‍♀️

Dit coachingstraject hielp mij om focus te pakken en houden, te handelen vanuit mijn eigen kracht en te kiezen. Wat is mijn boodschap, wie wil ik helpen en wat is voor mij belangrijk?

Yolanda begeleidde dit traject om een prettige en laagdrempelige wijze. Ze pakt het aan vanuit haar nuchterheid en zorgt ervoor dat een ieder zich comfortabel voelt en het begrijpt.

Yolanda heeft me laten zien dat cijfers eigenlijk heel leuk zijn! Het geeft je zoveel inzicht, helderheid en richting.

Bianca Sluijs | Be in Charge

Kim heeft de training Goed van start gevolgd, ze heeft het programma beoordeeld met een 9.

Absoluut een aanrader. Yolanda is zo’n fijn mens om van te leren. Ze benadert een minder leuk deel, vind ik, van mijn bedrijf op een positieve manier. Zo positief dat ik er ook helemaal enthousiast van ben geworden. En dat voor iemand die leerde voor haar wiskunde en op 0,2 punten zakte op economie.

Wow gelijk overzicht en inzicht in mijn cijfers. Dat maakt me nog meer trots dan ik al was. Wat ik vooral heel fijn vond was de nuchterheid, het luchtige, niet te zwaar dat het je duizelt, nee niets van dat. Juist met bruisende ideeën de deur uit!

Ook fijn dat ik nog op haar kan terugvallen en ze zei: je hoeft dit niet allemaal te weten en te onthouden. Oh hoe fijn is dat!!

Gun je zelf ook een mooi online boekhoudprogramma, die helemaal tot in de puntjes voor je is ingericht en klaar staat. Super fijn en snel onder de knie te krijgen, dankzij Yolanda.

Kim Leegwater | Kim2Organize

Marlies is eigenaresse van De Personeelszaak & Unblock.coaching heeft het businessprogramma Kloppend Ondernemen (ZZP) gevolgd, ze heeft het beoordeeld met een 8.

 • Wat was je doel toen je aan dit programma begon?
  Structuur en focus aanbrengen in een nieuw coachingsonderdeel van mijn business
 • Kun je beschrijven in welke mate je al dichter bij je doel bent gekomen?
  Door elke week de focus op het geboden leer- en werkstof te houden kreeg ik steeds meer inzicht in mijn doel met coaching, heb ik de keuze gemaakt voor minder HR opdrachten en meer coaching. Hier praktische zaken zoals nieuw logo, website e.d. in werking gezet. En er lopen nu 2 x proefcoaching voor mijn nieuwe programma.
 • Kun je iets benoemen wat je waardevol vindt van dit programma?
  Van mind tot money, jouw focus op waar ik op elk moment sta in mijn ontwikkeling

Yolanda is een heldere ondernemer, praktisch en gezellig. Ze heeft inlevingsvermogen en zorgt ervoor dat de juiste leerdoelen steeds terugkeren gedurende het gehele programma. Yolanda spiegelt mij in dit traject van mind tot money op een duidelijke respectvolle manier. Een waardevol traject met leerzame modules die je niet alleen aan het denken zetten, maar ook de stap tot het uitvoeren komt aan bod.

Als je op zoek bent naar focus en een groei in mind tot money, dan is Kloppend Ondernemen het juiste aanbod.

Marlies Meinesz | Unblock.coaching

Marlies Meinesz - Kloppend Ondernemen

Suus heeft de training Goed van start gevolgd, ze heeft het programma beoordeeld met een 9.

Yolanda legt in duidelijke taal uit hoe je jouw administratie kunt inrichten & toepassen. Het is fijn dat je bij de start van je bedrijf kunt vertrouwen op iemand die veel kennis & ervaring heeft met het begeleiden van (startende) ondernemers.

Voor mij was het een geslaagde en inspirerende training!

Suus Bakker | Tuinstudio Twisk

Anne heeft het programma Strategie & Focus (online) gevolgd, ze heeft het programma beoordeeld met een 8.

 • Wat was je doel toen je aan dit programma begon?
  Ik wilde graag meer inzicht en overzicht in de financiële kant van mijn bedrijf.
 • Kun je beschrijven in welke mate je dichter bij je doel bent gekomen?
  Het maken van het winstplan heeft met absoluut meer inzicht en overzicht gegeven in mijn financiële plaatje, wensen en mogelijkheden!
 • Kun je iets benoemen wat je waardevol vindt van dit programma?
  Ik vond het heel prettig om weer even goed naar de fundering van mijn bedrijf te kijken! Daar hebben de opdrachten absoluut aan bijgedragen.

Het Strategie & Focus – programma van Yolanda helpt je heel praktisch naar de fundering van je bedrijf te kijken. Duidelijk, concreet en met extra veel aandacht voor het financiële plaatje: fijn!

Anne Abrams | Puur Anne

Goed van start is in juli gevolgd door de ambitieuze startende onderneemster Eveline Erkelens, ze heeft het programma beoordeeld met een 9.

 • Wat was je doel toen je aan dit programma begon?
  Financiële kennis en inzicht
 • Kun je beschrijven in welke mate je dichter bij je doel bent gekomen?
  Zeker! Van geen kennis tot het al aardig rooien….
 • Kun je iets benoemen wat je waardevol vindt van dit programma?
  Het contact met jou en intro SnelStart

Ik beveel deze training zeker aan bij andere onderneemsters, vooral om jouw geduld en professionaliteit!

Eveline Erkelens | Bright6

Ruby heeft het programma Strategie & Focus (VIP) gevolgd.

Een masterclass bij Yolanda?! Niet twijfelen, doen! Jouw bedrijf is het meer dan waard.

Ontvangst met koffie met gebak van de bakker, top & heerlijk. Yolanda had zich super voorbereid en de focus ligt echt bij jou en je bedrijf. Ze spreekt duidelijke, heldere taal en helpt je werkelijk aan alle kanten om de juiste focus op je cijfers te krijgen.

Tussendoor werd er een heerlijke lunch verzorgd.

In de middag werkten we tot in detail al mijn ingebrachte punten uit. Yolanda heeft hiervoor speciaal een tool ontwikkeld en dat werkt super. Zo bekijk je vanuit een helikopterview je eigen bedrijf, ook weleens leuk en heel leerzaam?

Vol inspiratie ging ik vandaag de deur uit. Met frisse zin aan de slag met LangedijkerUitje.

Het was een topdag vandaag!

Ruby Groen | LangerdijkerUitje

Ruby Groen - Yolanda Kuin - WInstadviesburo

Cisca heeft de 5-daagse training POWER your business beoordeeld met een 9.

 • Kun je iets benoemen wat je waardevol vindt van deze training?
  Je training is praktisch, concreet, activerend. ‘Gewoon doen!’, dat staat me te doen! De naam POWER vind ik ook mooi gevonden. Krachtig. En helemaal in combinatie met de vijf elementen van je training. 👍
 • Heb je al resultaten behaald na het doen van deze training?
  Mijn energievreters heb ik in kaart. Mooi om aan te werken.

POWER is een krachtige online cursus. Je moet het echt zelf dóen.

 

Cisca de Weert | Taaloptimist

Manon heeft haar boekhouding online op orde & heeft het online programma Strategie & Focus gevolgd.

Ik was op zoek naar een boekhoudpakket dat mij als startende ondernemer kon helpen met mijn boekhouding. Ook al heb ik jaren in de financiële wereld gewerkt, zocht ik voor mijn onderneming gemak en overzicht en het liefst alles online. Ik wil er namelijk niet heel veel tijd aan kwijt zijn om mijn focus op mijn salon en behandelingen te houden. Maar het moet wel goed zijn! Dat alles vond ik bij Yolanda met modern boekhouden.

Veilig, snel en met een druk op de knop geeft het me overzicht! En als ik vragen heb, krijg ik van Yolanda binnen no-time antwoord, zodat ik meteen weer verder kan!

Ook heb ik via Yolanda haar online programma Strategie & Focus gevolgd. Zo fijn om nu een duidelijk beeld te hebben bij wat ik in de toekomst precies wil bereiken.

Ik raad echt iedereen aan om dit online programma te gaan volgen voor nieuwe ondernemers inzichten.

Yolanda heeft een prachtige online academie, zodat je thuis het programma kunt volgen mét persoonlijke servicecontact. Er zijn opdrachten in verwerkt voor een compleet naslagwerk, zodat ik ondernemend keihard verder kan.

Manon Windt | Het-Kappers-Huys

Sabine heeft de training Strategie & Focus (VIP) gevolgd, ze heeft het programma beoordeeld met een 9.

Ik raad deze training zeker aan. want ik vind het erg belangrijk dat ondernemers inzicht hebben in de cijfers. Inzicht in cijfers geeft de ondernemer (weer) nieuwe ideeën om de onderneming te kunnen laten groeien, ze krijgen meer rust en overzicht.

Ondernemers die grip hebben op hun bedrijf zorgen ook beter voor zichzelf en ze kunnen door het inzicht ook betere prijzen vragen, kosten verlagen en zo henzelf een goed salaris uitbetalen.

Sabine Vehof | Vehof Administratie

Training Strategie & Focus

Liesbeth heeft de 5-daagse training POWER your business beoordeeld met een 8.

Het is een mooie training om je bedrijf en je eigen rol in je bedrijf onder de loep te nemen.

Wat gaat goed, wat kan ik verbeteren, maar ook wat WIL ik verbeteren of veranderen!?

Zodat je een bedrijf kan neerzetten waar je blij van wordt en dat ook nog eens winstgevend is.

 

Liesbeth Booij | (sport)voedingsdeskundige en sportvastencoach

Esther heeft het programma Strategie & Focus (groep) gevolgd, ze heeft het programma beoordeeld met een 8.

Als ondernemer begin je je bedrijf omdat je passie hebt voor dat wat je doet, de inhoud. Inzicht in je cijfers en hoe je deze kunt sturen was nieuw voor mij, maar als ondernemer wel heel belangrijk.

Yolanda laat dit op een toegankelijke manier zien, heel praktisch en toepasbaar.

Esther van der Leek | Pedagogischhart

Wilma heeft eerst de 5-daagse training POWER your business gevolgd.

 • Kun je iets benoemen wat je waardevol vindt van deze training?
  Je mails zijn de lessen, dat is slim en makkelijk. Ze zijn ook zo helder, dat je niet altijd hoeft door te klikken naar de video of blog erbij.
 • Heb je al resultaten behaald na het doen van deze training?
  Geruststelling dat het wel snor zit. En ook helder dat ik de items op mijn to-do-list heb staan die jij er ook op zou zetten.

Voor ondernemers zijn jouw tips een goede check!

En daarna kwam ze bij mij op de training Goed van start.

 • Wat was je doel toen je aan deze training begon?
  Tijd besparen door mijn administratie te automatiseren.
 • Kun je beschrijven in welke mate je dichter bij je doel bent gekomen?
  100% gelukt!

Yolanda neemt je heel relaxed mee door je administratie. Ze helpt je alles in te vullen en automatisch te koppelen in een handige tool die je ook nog eens in 1 oogopslag overzicht geeft in je financiële situatie. Ze leert je dat je boekhouding vooral zo simpel en overzichtelijk mogelijk moet zijn.

Wilma Kaptein | Groeimarketeer

Door de corona kon de gewone dagtraining Goed van Start op kantoor niet doorgaan. We hebben een goed alternatief gevonden in een Zoom-meeting, zodat de training toch kon plaatsvinden.

Voor mij was het de ideale oplossing om mijn administratie op orde te krijgen en online van start te kunnen gaan met een handig systeem.

Waardevol vond ik:

 • de aanbevelingen wat betreft bank en systeem om mee te werken.
 • dat alle informatie al door Yolanda was overgenomen.
 • het samen doornemen van het systeem en kijken hoe het werkt.

Nathalie van Haasteren | Leven in het moment

Zoom-meeting Nathalie van Haasteren

Deelneemster 5-daagse training POWER your business

Ik zou deze training aanbevelen aan mensen die geen duidelijk doel voor ogen hebben van wat ze met hun bedrijf willen of zich te veel richten op verschillende dingen.

Omdat ze hierdoor meer structuur in hun bedrijf kunnen aanbrengen.

Anoniem

Nicole heeft de training Goed van start gevolgd, ze heeft het programma beoordeeld met een 9.

De reden om deze training te volgen was dat ik alle boekhouding online wil krijgen en er vervolgens zo min mogelijk werk aan wil hebben. En met zo min mogelijk kans op fouten, iets hebben wat ik zonder schaamte aan mijn boekhouder kan overhandigen! Dus stoppen met boekhouden in Excel.

Ik vind het fijn dat we zij aan zij zitten en alles doorlopen. Zo weet ik direct hoe het moet en ben ik geen tijd kwijt aan het maken van koppelingen en het uitzoeken hoe dat allemaal moet. Door jouw voorbereidingen en de samenwerking op de dag zelf, werkt alles zoals het moet werken.

Ik was ’s avonds op de hotelkamer al de bonnen van die avond erin aan het zetten. Echt heerlijk!

De training is heel compleet en duidelijk. Je kunt er direct mee aan de slag.

Nicole Nijholt | Nijholt begeleiding

Training Goed van Start

De training Strategie & Focus met bijbehorende live masterclass is door een deelnemer beoordeeld met een 9

✔ Wat was je doel toen je aan deze training begon? Inzicht krijgen in cijfers/inkomsten

✔ Kun je beschrijven in welke mate je dichter bij je doel bent gekomen? De masterclass heeft mij handvatten gegeven hoe ik hiernaar kan/moet kijken.

✔ Op welke manier heeft deze training jouw mindset veranderd? Dat het belangrijk is om focus te houden om tijdig bij te kunnen sturen.

✔ Heb je al resultaten behaald na het doen van het programma? Ja, nieuw project binnengehaald.

Het programma geeft veel inzicht en de masterclass is interactief.

Deelnemer Strategie & Focus

Ik heb de training “Goed van Start” gevolgd bij Yolanda en dat is een dikke aanrader.

Na de trainingsdag heb je een heel goede basis voor je boekhouding en het bespaart je enorm veel tijd als je goed gebruik maakt van het aangeboden boekhoudprogramma. Én je hebt altijd en overal een goed overzicht van je financiële situatie.

Yolanda gaf een heldere uitleg en begeleide stap voor stap door het systeem. Fijn vond ik de persoonlijke benadering van Yolanda en de extra tips over het ondernemerschap in het algemeen!

Bedankt voor deze waardevolle dag!

Marjon Oostwouder | Vakantieadres Onbekend

Ik wilde een goede administratie start maken met mijn bedrijf. Yolanda heeft ervoor gezorgd dat de basis goed staat, en dat ik het nu zelfs leuk vind om aan mijn administratie te werken.

Een groot pluspunt ze beantwoord ook een aantal maanden nadat je langs bent geweest al je vragen en helpt je bij je aangiftes. Dus wil je een leuke dag hebben en veel leren dan beveel ik Yolanda zeker aan.

Yolanda is vakkundig, professioneel en heel fijn om mee samen te werken. Het was voor mij de investering meer dan waard.

Natasja Heddes | iNHuis Styling & Interieuradvies

Yolanda Kuin -Ondernemerscoach

Sonja heeft de masterclass Strategie & Focus (1-op-1) gevolgd.

Weet je even niet meer welke kant je op wilt met je bedrijf?

Voor een winstplan en focus sessie ben je bij Yolanda aan het goede adres.

Ik heb er veel aan gehad!

 

Sonja Donk | Landelijkgenieten & Sfeervolgenieten

Sonja Donk & Yolanda Kuin

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Privacy verklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten