"Maak van je leven een feestje,
je leeft maar één keer!"

"Maak van je leven een feestje,
je leeft maar één keer!"

Over Yolanda Kuin

jaar ondernemerservaring
verzonden ondernemerstips
+
tevreden klanten
devider
Yolanda Kuin - Business Strateeg

Wie is die Yolanda?

Een enthousiaste, nuchtere en positieve aanpakker, doener en inspirator. Iemand met lef en doorzettingsvermogen, die overal kansen in ziet.

Een echte koffieleut ben ik ook. ‘s Ochtends, ’s middags en ’s avonds, ik houd ervan. Mensen noemen mij een levensgenieter. Een feestje maken van het leven doe ik graag, je leeft tenslotte maar één keer.

Naast koffie drinken houd ik ook enorm van:

 • regelmatig een terrasje pakken;
 • naar de sauna gaan;
 • wandelen of lezen;
 • reizen;
 • uiteraard mijn 3 jongens en Jacques mijn man.

En… het zal je niet verbazen: ik ben dol op het ondernemerschap in combi met cijfers & geld. Ik houd ervan en praat er graag over.

Vol enthousiasme en met een flinke dosis kennis en ervaring help ik ondernemers zoals jij naar méér WINST, waarbij winst breed te interpreteren is (tijd, plezier, geld, geluk, focus etc.). Door jou te leren hoe je vanuit je hart kunt ondernemen en tegelijkertijd je focus op de cijfers houdt, zal ondernemen leuker worden. Je gaat meer vrijheid ervaren en je gelukkiger voelen.

If you don't know your numbers,
you don't know your business!

- Marcus Lemonis -

In meer dan 14 jaar ondernemerschap ontdekte ik twee hele belangrijke dingen.

Cijfers op orde hebben is belangrijk. Een must voor elke onderneming, dat weet jij ook. Maar er is meer. Iets voelen bij cijfers en er echt mee aan de slag gaan, is nog veel boeiender. Want als je wat voelt bij de cijfers ontdek je dat je zelf veel invloed hebt. Je kunt makkelijker je strategie bepalen en maakt betere keuzes in je bedrijf, van mindset tot money en van marketing tot sales.

Kloppend Ondernemen ®

Aan de slag gaan met je cijfers leert je ontdekken dat je zelf heel veel invloed hebt op je resultaten. Daar ben ik het levendige voorbeeld van. Weten dat je invloed hebt op het resultaat in je onderneming is gaaf. Dan neem je verantwoordelijkheid en maak je bewuste keuzes. Door te ontdekken aan welke knoppen je kunt draaien pak je leiderschap en bereik je wat (voor jou) belangrijk is en hoe je wilt leven.

Als Business Strateeg help ik gevorderde ondernemers bij het ontwikkelen van een strategie om hun bedrijfsprestaties te verbeteren en hun doelen te bereiken. Ken jezelf, je klanten en je cijfers!

Inzicht in die 3 zaken geeft zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen om te doen waar jij echt blij van wordt. Niet denken, maar in beweging komen en doen. Kloppend Ondernemen! Kloppend wat de cijfers en verdienmodel betreft, maar ook met kloppend hart. Ondernemen op jouw manier.

Dan wordt ondernemen leuker, ervaar je meer vrijheid en helderheid en je voelt je gelukkiger. Belangrijke ingrediënten voor een leuk leven. Vooral vrijheid staat hoog op de prioriteitenlijst bij veel ondernemers.

Yolanda Kuin - Business Strateeg 2023
devider

Toekomst-, resultaat- en mensgericht!

devider
Yolanda bij Van Dis

Passie voor cijfers

Ondernemer was ik niet altijd. Ik leerde de kneepjes van het financiële vak als financieel planner bij de Rabobank. Een baan van ruim 8 jaar en die volgt op mijn stage na mijn opleiding HEAO Bedrijfskunde. Een opleiding die niet als een verrassing kwam. Die passie voor cijfers heb ik gewoon; werken met cijfers gaat me gemakkelijk af.

Ondernemer worden was net zo min een verrassing. Met een vader als ondernemer is me met de paplepel ingegoten wat een bedrijf betekent en hoe alles hier om draait. Mijn onderneming startte ik in 2009 naast het moederschap. Een ideale combinatie voor mij en uitgegroeid tot een goed lopend administratiekantoor, welke ik eind 2022 verkocht.

Met vrijheid, winst en helderheid in je bedrijf voel je je gelukkig(er)!

Sinds 2009 zorg ik voor kloppende cijfers, maar zoals ik al zei is er meer mogelijk. Mijn passie voor cijfers is gebleven en sinds 2019 zet ik mij in als Business Strateeg voor hardwerkende ambitieuze ondernemers. Hoe je zelf keuzes kunt maken en stappen kunt zetten is een mooie ontdekking voor veel ondernemers. Dat leer ik ze graag en met plezier.

Zo werk ik aan mijn missie om ondernemers gelukkiger te maken in hun onderneming. Precies waar het om draait. Met helderheid, plezier en winst in je bedrijf voel je je gelukkig(er). Dan wordt het leven een feestje. Dat anderen dat (nog) niet doen vind ik zonde en daarom inspireer ik anderen om van het leven én ondernemen een feestje te maken.

Ondernemen doe je vooral omdat je van vrijheid houdt. Net als ik. Ik droom van een huisje in Italië, dat is er nog niet maar komt er zeker. Waar droom jij van?

Groet Yolanda

Gecertificeerd DISC trainer
Gecertificeerd DISC trainer
Snelstart advies & implementatie
Snelstart advies & implementatie
HEAO BedrijfsEconomie
HEAO BedrijfsEconomie
Gecertificeerd
FutureFit coach
Gecertificeerd FutureFit coach

Ik help jou naar een next level!

Soms heb je als ondernemer iemand nodig die met je meedenkt.

Als Business Strateeg help ik jou naar méér grip op je bedrijf, zodat er méér helderheid en winst komt. Samen bekijken we stap voor stap hoe je bedrijf momenteel loopt en waar de verbeterpunten liggen. Ik leer je handige tools om slimmer te ondernemen en meer vrijheid te krijgen.

inzicht-in-je-cijfers

Laten we kennis maken!

Wil je sparren hoe jij méér helderheid, plezier en winst krijgt binnen je bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in mijn agenda. In deze 30 minuten geef ik jou 3 gouden tips waar je direct iets mee kan. Spreek ik je snel…

 • Stap 1: Kies een datum + een tijdstip
 • Stap 2: Druk op bevestigen
 • Stap 3: Vul je naam en emailadres in
 • Stap 4: Kies telefonisch of via Zoom
 • Stap 5: Beantwoord de voorbereidende vragen
 • Stap 6: Plan de call ik mijn agenda