Yolanda Kuin - Ondernemerscoaching voor vrouwen

Over Yolanda Kuin

jaar ondernemerservaring
verzonden tips
fans Social Media

Ik help jou naar een tof en
winstgevende onderneming!

Als financieel ondernemerscoach help ik jou naar méér grip op je bedrijf, zodat er meer helderheid en winst komt. Samen bekijken we stap voor stap hoe je bedrijf momenteel loopt en waar de verbeterpunten liggen. Ik leer je handige tools om slimmer te ondernemen en meer vrijheid te krijgen.

Soms heb je als ondernemer iemand nodig die met je meedenkt.

Hi, ik ben Yolanda! Getrouwd met Jacques, moeder van 3 jongens, sportief en zorgzaam. Beoefenaar van The Miracle Morning. Kijk voor mijn favoriete boeken, producten en handige tools bij Yolanda’s favorieten.

2001… het jaar waarin mijn carrière begon

Na de HEAO bedrijfseconomie ben ik direct begonnen bij de Rabobank als trainee. Ik kreeg alle kans om me te ontwikkelen en op mijn 23e was ik gecertificeerd Financieel Planner.

2007…gezinsuitbreiding

In 2007 werd onze eerste zoon geboren, ik zou 4 dagen per week blijven werken, het werk was belangrijk voor me. Maar bij de bank veranderde de cultuur. Ondertussen had mijn man een eigen hoveniersbedrijf opgezet. Mijn werkgeluk nam af, terwijl het thuis dus steeds drukker werd.

2008… kiezen voor geluk

Is dit het nu? Worden we hier gelukkig van? Wat ik (en waarschijnlijke vele anderen 😉) nooit van mezelf verwacht had, deed ik toch. Ik zei mijn vaste baan op om volledig voor het moederschap te gaan. Een spannende stap, maar het voelde goed…

2009… KvK her I come!

Nadat onze 2e zoon was geboren wilde ik graag weer aan de slag. Het ondernemerschap is me met de paplepel ingegeven en in 2009 nam ik de stap om me in te schrijven bij de KvK. Ik ging parttime aan de slag als boekhouder. Zo had ik een mooie combinatie van moeder zijn en weer een carrière opbouwen.

2018… mijn passie achterna

Ondertussen zitten onze 3 zonen allemaal op school en zijn mijn werkzaamheden uitgebouwd tot een goedlopend modern administratiekantoor, waar de nadruk ligt op online boekhouden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en de drang om mijn adviesrol verder uit te bouwen werd steeds sterker.

2019…kennis doorgeven aan andere ondernemers

Me specialiseren als businesscoach maakt de cirkel rond. Ik pak het advies- en coachingswerk weer op!

Het is de juiste tijd om mijn kennis en expertise op grotere schaal in te zetten. Omdat ik aan alles voel dat ik veel meer ondernemers kan helpen om slimmer te ondernemen, zodat ze de vrijheid van het ondernemen weer voelen. Dit heeft er toe geleid dat ik nu strategie- en coachingstrajecten aanbied om mijn kennis over te brengen op andere onderneemsters.

Plan jouw strategiegesprek!

  • Stap 1: Kies een datum + een tijdstip
  • Stap 2: Druk op bevestigen
  • Stap 3: Vul je naam en emailadres in
  • Stap 4: Kies telefonisch of via Zoom
  • Stap 5: Beantwoord de voorbereidende vragen
  • Stap 6: Plan de afspraak ik mijn agenda 📌