business vormgeven

Wil je van chaos in je hoofd naar helderheid en een succesvol bedrijf?

Doe de gratis 5-daagse training POWER your business!

KLOPPEND ONDERNEMEN

 • Ben jij een zelfstandige onderneemster?
 • Heb jij ruime ervaring op jouw vakgebied? (in loondienst of als zelfstandige)
 • Verleen jij een dienst? Bijvoorbeeld coach, adviseur, consultant, trainer of een andere expert in jouw vakgebied.
 • Heb jij behoefte aan een duidelijke en bewezen succesvolle strategie die je gegarandeerd een winstgevende onderneming oplevert? En dat jouw klanten helemaal passen bij jou?
 • Wil jij meer helderheid, winst en vrijheid?

Als jij op deze vragen “ja” kan antwoorden, dan is dit programma perfect voor jou!

Kloppend Ondernemen

Het coachingstraject KLOPPEND ONDERNEMEN is voor ambitieuze onderneemsters die graag met behoud van de kernwaarden hun bedrijf naar een volgend niveau willen laten groeien, om zo echt de vrijheid van het ondernemen te kunnen ervaren.

Elke dag moet je knopen doorhakken en beslissingen nemen, maar hoe weet je zeker dat het de goede beslissingen zijn? Je wilt meer helderheid en winst, zonder meer uur te moeten werken.

Je wilt meer helderheid, winst en vrijheid!

Je hebt chaos in je kop en piekert veel….

Meer helderheid….
Je hoort over online ondernemen, strategie bepalen, dashboards en noem maar op. Maar waar begin je? Je bent het overzicht gewoon even kwijt en dat maakt je onzeker.

Meer winst….
Je hoort over succesvol ondernemerschap, verdienmodel aanpassen, pakketten aanbieden, marketingtools, ads en ga zo maar door. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Je voelt dat er meer winst uit je bedrijf te halen is, maar je weet even niet aan welke knoppen jij moet draaien om deze persoonlijke en bedrijfsgroei te krijgen.

Meer Vrijheid….
Je verzand momenteel in de dagelijkse sleur en werkt veel meer dan je zou willen. Je loopt continu achter de feiten aan, wat ontzettend veel energie kost. Dit heeft zijn weerslag op je omgeving, je hebt te weinig tijd over voor leuke dingen. Je hoort over systemen bouwen, delegeren, bij je kerntaken blijven, doen waar je kracht ligt!

Maar jij denkt op dit moment alleen maar…. Waar begin ik???

Wat als je een stappenplan zou hebben om daar te komen?

Zodat je samen met een coach gaat bekijken wat belangrijk voor jou is. Je zelf de regie in handen neemt. Zowel je vakmanschap als ondernemerschap in harmonie kan uitvoeren en je echt de vrijheid van ondernemen ervaart.

Geen losse informatie meer, maar een echte verandering, zodat jij de structuur en groei in je bedrijf gaat krijgen.

Dat je in 5 modules de juiste tools in handen krijgt om in 10 weken de basis voor de toekomst te leggen.

Aangenaam

Mijn naam is Yolanda Kuin. Met ruime ervaring in de financiële planning en nu alweer meer dan 10 jaar als zelfstandig ondernemer, weet ik als geen ander wat er nodig is om een goed lopend bedrijf te krijgen.

Ik zie vaak dat ondernemers met passie zijn begonnen met hun eigen bedrijf, maar dat het enthousiasme verdwijnt naarmate het bedrijf groeit en de complexiteit toeneemt.

“Soms heb je als ondernemer iemand nodig die met je meedenkt.”

Een ondernemerscoach waarmee je kan sparren op jouw niveau. Ik help ondernemers, zodat ze de passie weer terug krijgen en met een tof en gedegen plan de toekomst met vertrouwen ingaan.

In mijn eigen zoektocht naar méér helderheid, winst en vrijheid vond ik de gouden sleutel en heb ik mijn unieke P.O.W.E.R. strategie ontwikkeld.

“De essentie van strategie
is kiezen wat je niet doet!”

Het coachingsprogramma KLOPPEND ONDERNEMEN is voor ambitieuze ondernemers die met meer helderheid naar een efficiënter en winstgevender bedrijf willen groeien. Naar een onderneming waar je hart sneller van gaat kloppen, je doelen makkelijker worden bereikt en je de vrijheid van het ondernemen werkelijk gaat ervaren.

We volgen hierbij de 5 P.O.W.E.R. modules, die ik hieronder zal uitleggen.

P.O.W.E.R. staat voor:

Persoonlijke effectiviteit
Ondernemerschap
Winstplanning
Eigenaarschap/efficiëntie
Resultaat optimaliseren

Jij als persoon en als ondernemer in combinatie met een gaaf plan vormen de basis van je bedrijf. Alleen als dit in balans is kun jij succesvol je doelen bereiken. Zorg je daarnaast ook nog dat je processen effectief zijn ingericht en je marketing op orde, dan gaan je resultaten skyhigh!

Module Persoonlijke effectiviteit
Het succes van je onderneming is voor een groot deel afhankelijk van jouw persoonlijke kwaliteiten en kernwaarden. Het ontdekken van je sterke punten geeft inzicht in waar jouw talent ligt en hoe je dit kunt inzetten voor persoonlijk en zakelijk succes. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Module Ondernemerschap
In deze module nemen we de 5 kenmerken voor zakelijk succes onder de loep:
✔ Passie en mindset
✔ Toegevoegde waarde leveren
✔ Zichtbaarheid
✔ Resultaatgericht werken
✔ Verantwoordelijkheid nemen

Module Winstplanning
Geen grip op de cijfers = geen grip op je bedrijf. Werk dus niet alleen in je bedrijf, maar ook AAN je bedrijf! In deze module gaan we een strategisch plan maken! Wie is jouw ideale klant, wat heb jij ze te bieden en tegen welke prijs? Met een winstplan wordt het doel van jouw onderneming vertaald in cijfers: omzet, kosten, uren en winst, zonder dat het saai wordt 😉.

Module Eigenaarschap/efficiëntie
Je weet wat je plan is, nu is het zaak om in actie te komen. Bij het efficiënter inrichten van je bedrijf is eigenaarschap tonen is belangrijke stap. Hoe zorg je ervoor dat alle processen (geautomatiseerd) op rolletjes komen te lopen en dat niet alles meer alleen op jouw bordje komt? Welke tools zijn hierbij handig?

Module Resultaat optimaliseren
Meer helderheid, winst en vrijheid! Je leert hoe je met een helikopterview focus kunt houden op de belangrijke onderdelen in je bedrijf. Hoe je via goede online marketing de juiste klanten binnen haalt en hoe je op tijd kunt bijsturen om tot het beste resultaat te komen.

Hoe ziet dit
COACHINGSTRAJECT
er concreet uit?

In 10 weken gaan we de basis leggen van jouw future-proof bedrijf. We bekijken stap voor stap wat jouw bedrijf momenteel oplevert en waar de verbeterpunten liggen. Je leert om succesvoller te ondernemen en maakt een haalbaar winstgevend plan. Je krijgt meer overzicht en grip op je bedrijf. Je krijgt meer inzicht waar er betere resultaten behaald kunnen worden (in tijd en geld). Na het doorlopen van het programma is je bedrijf efficiënter en winstgevender en kun jij weer de vrijheid van het ondernemen ervaren.

KLOPPEND ONDERNEMEN
bestaat uit 3 delen:

Trainingsprogramma
Via mijn online academie maak je op je eigen tempo kennis met de 5 modules van P.O.W.E.R. Je gaat stap voor stap AAN je bedrijf werken om zo tot een beter resultaat te komen.

Masterclasses
We plannen 3 masterclasses in:
✔ Startsessie Vanuit het hart ondernemen! (via Zoom)
✔ Masterclass Strategie & Focus (live)
✔ 1-op-1 Masterclass Groei- en marketingstrategie opzetten (via Zoom)

Coach aan je zijde
Ik ga je als coach begeleiden tijdens het hele proces. Ik ga je de juiste handvatten geven en het beste in je naar boven halen. Je krijgt naast de 3 masterclasses ook nog eens 4 coachingsmomenten van 1 uur via Zoom. En wil je tussentijds sparren? Dan kun je via een gezamenlijk chatplatform met mij of andere deelnemers contact opnemen.

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?

Wacht dan niet langer! Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken of we een goede match zijn en mijn P.O.W.E.R. modules jouw bedrijf in 10 weken een boost kan geven.

BELANGRIJKE RESULTATEN:

💛 Je gaat meer klanten en omzet binnen halen.
💛 Weet wat persoonlijke effectiviteit voor jou inhoudt, zodat je een gezonde balans vindt tussen werk en privé.
💛 Je legt een mega stevig fundament en hebt helder voor ogen welke koers je gaat varen. 
💛 Via een perfect plan ga je concreet aan je doelen werken.
💛 Je leert om met nieuwsgierige ogen naar je cijfers te kijken, zodat je daarna weet hoe je zelf kunt bijsturen.
💛 Concrete tips en tools die ik zelf toepas om focus te houden. 
💛 Je wordt gelukkiger als ondernemer.
💛 Vooral méér HELDERHEID, WINST & VRIJHEID!!

FAQ

Je wilt slimmer ondernemen, zodat je meer winst gaat maken in minder uur. Je bent coach, adviseur, consultant, trainer of een andere expert in jouw vakgebied. We zorgen ervoor dat jij met meer focus aan de slag gaat voor een beter resultaat! Jij wilt toch ook nu en in de toekomst van je (financiële) vrijheid kunnen genieten?
Het businessprogramma Kloppend Ondernemen start 7 september 2020.
 • Via mijn online academie ga je zelf aan de slag met de 5 POWER modules.
 • Via mijn online academie krijg je toegang tot de ondernemersbibliotheek met diverse informatieve filmpjes over boekhouden, belastingen, handige tools e.d.
Kantoor Yolanda Kuin
 • De online masterclasses vindt plaats in week 1 en 8
 • De live Masterclass Strategie & Focus vindt plaats in week 5 op mijn kantoor in Zwaagdijk, van 9.30 – 15.30 uur. We gaan aan de slag met het opzetten van een strategisch plan. Diverse verdienmodellen en het berekenen van jouw ideale prijs wordt besproken. Je gaat met focus je toekomst tegemoet.
 • Handige templates om jouw bedrijfsstrategie volledig uit te werken. Deze kun je elk jaar weer opnieuw gebruiken, zodat het een continu proces blijft.
 • Ik begeleid je in het proces door de juiste handvatten en tools te geven, zodat jij het beste uit je bedrijf kan halen.
Vanaf de start krijg je direct toegang tot de online academie: 7 dagen per week, 24 uur per dag! In totaal krijg je 26 weken toegang tot de online academie.
Aangezien kwaliteit bij mij voorop staat, stel ik een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dit programma is voor maximaal 4 ondernemers per ronde, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.
Juist doen! Het is zo belangrijk dat je de basis van je onderneming leert te begrijpen. Dan kun je betere beslissingen nemen en word je zekerder in je ondernemerschap.
Voor dit programma investeer je € 1975,00 excl. btw (of 3 termijnen € 675 excl. btw) in jezelf als ondernemer en het is volledig aftrekbaar als opleidingskosten. Dit is inclusief 26 weken toegang tot de online academie, benodigde materialen en templates.
Dat kan, vraag naar de mogelijkheden.

De beste investering die je kunt maken is een investering in jezelf. Twijfel niet langer en haal het beste uit jezelf!

Wil je ook méér
helderheid, winst en vrijheid?

Meld je aan via onderstaande knop!

.

WhatsApp WhatsApp me!