Kloppend Ondernemen

Voor ambitieuze ondernemers
die hun bedrijf naar
een next level willen tillen!

Kloppend Ondernemen

Voor ambitieuze ondernemers
die hun bedrijf naar
een next level willen tillen!

Kloppend Ondernemen traject

In dit maatwerk traject ontdek je hoe je een overzichtelijk, professioneler en winstgevender bedrijf creëert, zonder dat jij zelf meer hoeft te werken. Word een succesvolle ondernemer, die relaxt in het leven staat!

devider

Je zit hier goed wanneer jij jezelf hierin herkent...

 • Jij bent een ervaren zelfstandig ondernemer met goede kennis in jouw vakgebied.
 • Jij wilt je bedrijf laten groeien, maar loop je momenteel vast. Je hoofd draait overuren zonder dat er vooruitgang lijkt te zijn.
 • Je merkt dat je te veel tijd besteedt aan randzaken en je overweegt om zaken uit te besteden.
 • Je verlangt naar een heldere en succesvolle strategie die je bedrijf niet alleen winstgevender maakt, maar ook zorgt voor minder stress.
 • Je wilt online ondernemen integreren, zodat jij meer rust en vrijheid in jouw ondernemerschap gaat ervaren.

"Stel je eens voor welke geweldige dingen er kunnen gebeuren in slechts 3 tot 6 maanden als je echt AAN je bedrijf werkt!"

Haal eens diep adem en stel je eens voor...

 • Dat jij meer HELDERHEID en grip hebt in je bedrijf.
 • Dat je door te werken volgens een duidelijk plan, meer WINST en VRIJHEID krijgt.
 • Dat jij de succesvolle ondernemer bent, die relaxt in het leven staat.
Yolanda Kuin Business coaching

Met dit traject wordt het werkelijkheid!

Kloppend Ondernemen is voor ondernemers die met meer overzicht en rust hun bedrijf willen laten groeien, om zo meer te kunnen genieten van hun succes. Elke dag moet je knopen doorhakken en beslissingen nemen, maar hoe weet je zeker dat het de goede beslissingen zijn? Je wilt meer helderheid in je koers. Een duidelijk plan.

Dit traject biedt jou een praktisch, compleet en inspirerend programma van mindset tot sales en van marketing tot persoonlijke ontwikkeling. Je leert vanuit je hart ondernemen, maar hebt je hoofd bij de cijfers. Leer je niche en ideale klant kennen. Neem je verdienmodel onder de loep, bepaal het juiste aanbod tegen een goede prijs. Leer hoe op te schalen. Creëer zichtbaarheid. Haal goed betalende klanten binnen en nog veel meer…

devider

Met je hart
bij je bedrijf
&
je hoofd
bij de cijfers

Je hebt het druk en geen tijd over om AAN je bedrijf te werken.

Je hebt het gevoel continu brandjes te moeten blussen en werkt meer als meewerkend voorman dan als eigenaar van jouw bedrijf. Je mist een duidelijke focus. Aan alles voel je dat er méér uit jou en je bedrijf te halen is. Maar je weet niet HOE je het moet veranderen.

In een dag werk je al gauw veel meer uren dan je zou willen. Je blijft steeds maar tegen dezelfde dingen aanlopen en in cirkeltjes draaien (je week is steeds te kort 😉). Zo blijf je achter de feiten aan lopen. Dat kost je ontzettend veel energie. Je houdt minder energie over voor je partner, gezin en jezelf.

Simone Schulz review

Simone Schulz

Vivas & Schulz uit Maastricht

Ik heb het 'Kloppend Ondernemen' traject gevolgd bij Yolanda en ben er heel tevreden over! Vooral de strategiedag 'Winstplanning' was echt van een grote toegevoegde waarde. Dit moet iedere ondernemer eigenlijk doen!

Het is een super programma als je meer financieel inzicht wilt, maar ook als je je gehele onderneming een boost wilt geven!"

Wat zou er gebeuren als jij op dezelfde manier doorgaat?

Als je op mij lijkt groeit jouw frustratie en krijg je steeds minder plezier in het ondernemerschap. Je zult het gevoel van “altijd aan staan” blijven houden en klanten bepalen jouw koers. Je hebt geen focus, je haalt steeds minder plezier uit je bedrijf en komt geen stap vooruit. Dit wordt niet beter tenzij je actie onderneemt.

Zolang JIJ niet de keuze maakt om echt AAN je bedrijf te werken, zal er ook niets veranderen. Zet jouw leiderschap in. Til jezelf en je bedrijf naar een next level. Laat dat vuurtje weer branden (weet je nog hoe het voelde toen je je bedrijf begon?)!

ondernemer is druk

Als je doet wat je altijd deed,
krijg je wat je altijd kreeg

Petra Steffens

Petra Tekst & Taal uit Arnhem

"Het is ALTIJD fijn om met Yolanda te spreken. Ze luistert als geen ander, brengt mooie wijsheden mee en krijgt het altijd voor elkaar om de goede dingen te benadrukken en mijn positieve kant wakker te maken."

Petra Steffens review
inzicht-in-je-cijfers

Hoe zou het voor je zijn om samen met een coach te bekijken waar je energie van krijgt in je bedrijf? Leren om zelf de regie in handen te nemen? Jouw vakmanschap & ondernemerschap in harmonie? Met als doel om echt relaxter te kunnen ondernemen! Klinkt tof toch?

Geen losse informatie meer, maar een echte VERANDERING. Die jou vol zelfvertrouwen het overzicht, de rust en gezonde groei in je bedrijf gaat brengen.

Jou de juiste skills & tools in handen geeft om de basis voor een gouden toekomst te leggen. Volg je ondernemershart en groei uit tot een succesvol en winstgevend bedrijf!

"Als Business Strateeg help ik gevorderde ondernemers bij het ontwikkelen van een strategie om hun bedrijfsprestaties te verbeteren en hun doelen te bereiken.

Méér helderheid en winst, zonder harder te werken."

- Yolanda -

Aangenaam

Ik weet het nog, augustus 2018. We waren op vakantie in Kroatië. Alles leek dik voor elkaar. Mooie camping aan de kust, de zon stond heerlijk te schijnen en mijn mannen hadden plezier. Maar ik…, ik was uitgeblust. Ik had net maanden lopen buffelen om alles af te krijgen en nu was mijn hoofd nog niet stil. Toen wist ik dat dit anders moest…

Mijn naam is Yolanda Kuin. Met ruime ervaring in de financiële planning en nu alweer meer dan 14 jaar als zelfstandig ondernemer, weet ik wat er nodig is voor een goed lopend bedrijf. Toch liep ik ook op een gegeven moment vast in mijn bedrijf.

Terug naar 2018… Dat niet alles rozengeur en maneschijn is in het ondernemerschap maakte ik zelf mee met mijn administratiekantoor. Het aantal klanten groeide, terwijl ik alles zelf bleef doen. Prijzen waren te laag. De koers die ik was ingeslagen paste niet meer bij me. Het leverde me steeds minder voldoening op. Je snapt, helemaal met een opgroeiend gezin, was dit niet vol te houden. Ik wilde weer een stap vooruit. Zag nieuwe kansen in het coach vak en waagde de sprong. Ik nam afscheid van een deel van mijn klanten en koos voor mijn eigen geluk. Het resulteerde in een veel leuker bedrijf, hogere verdiensten en meer vrijheid.

In mijn eigen zoektocht naar méér helderheid, plezier en winst
vond ik de gouden sleutel en heb ik mijn unieke POWER strategie ontwikkeld.

POWER strategie

In het businessprogramma volgen we de 5 POWER stappen om jou meer overzicht, vrijheid en winst te geven. Hiermee creëer je een simpel bedrijf waarin je juist door minder te doen, meer bereikt. Het klopt voor jou!

 • Persoonlijk leiderschap
 • Ondernemerschap
 • Winstplanning
 • Efficiënt werken
 • Resultaat optimaliseren

Ga voor een stevig fundament door HELDERHEID te creëren in de eerste 3 stappen. Weet waarom je het wilt, welke strategie bij je past en krijg grip op je cijfers.

Als jij doet waar je goed in bent, krijg je veel meer werkplezier. Klanten werken graag met succesvolle ondernemers. Dit is wat je echt wilt en het voelt goed! Dan pas kun je floreren, zonder dat het je teveel moeite kost. Je weet wat je te doen staat, zodat je WINST gaat stijgen. 

Zorg je daarnaast voor efficiënt ingerichte processen, marketing die tip top in orde is. Wow… dan begint echt ’the magic’.Je VRIJHEID als ondernemer neemt toe, je gaat moeiteloos ondernemen.

IK WIL MÉÉR POWER!!

Ik zie te vaak dat zzp-ers met passie hun eigen bedrijf zijn begonnen, maar dat het enthousiasme verdwijnt naarmate het bedrijf groeit en de complexiteit toeneemt. Ik ben een businesscoach waarmee je met een gerust hart kunt praten over je stuggles binnen je bedrijf. Ik help je om de passie weer terug krijgen en met een tof plan de toekomst vol vertrouwen ingaan. Ik breng rust, leer je slim en daadkrachtig te ondernemen.

Wil je weten wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen?

Kloppend Ondernemen bestaat uit 3 delen:

1. Coaching & strategie sessies

samen-aan-de-slag-yolanda-kuin-businesscoach-4

[ZZP] Kick-off sessie t.w.v. € 297
Vol energie jouw traject starten. Tijdens deze sessie maken we kennis en bespreken we jouw prioriteiten en belangrijkste doel tijdens het traject.

[MKB] Kick-off sessie t.w.v. € 697
Dagdeel ben ik op het bedrijf om quickscan te maken van bedrijf. Vervolgens bespreken we de prioriteiten en de belangrijkste doelen tijdens het traject.

Coaching sessies t.w.v. € 247 per sessie
Samen sparren met 1 doel: stapsgewijs jou verder helpen! Dit is precies wat jij nodig hebt om gezond te groeien en de juiste beslissingen te nemen.

VIP-dag Winstplanning t.w.v. € 897
Live op kantoor in Zwaagdijk. Dag vol reflectie, knopen doorhakken en strategie bepalen. Ontdek hoe jij met jouw cijfers kunt ‘spelen’ voor een beter resultaat. Met welk aanbod en verdienmodel ga jij aan de slag?

[MKB] Verdiepingsdag t.w.v. € 897

Eén dag, één thema, één doel: jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Kies jouw focus, en samen maken we de veranderingen die nodig zijn voor succes.

Groei- en marketingstrategie t.w.v. € 397
Tijdens deze masterclass leer je alles over online marketing. Je weet precies wat je te doen staat om jouw aanbod op een ‘niet-verkoperige’ manier in de markt te zetten.

t.w.v. minimaal € 2.332

2. Coach aan je zijde

Yolanda Kuin - Business Strateeg Noord-Holland

Onder begeleiding en met support doe jij elke week het werk dat nodig is voor jouw kloppende onderneming.

Ik breng rust en vertrouwen tijdens het hele programma en geef je de juiste handvatten om het beste in jou en jouw bedrijf naar boven te halen.

⭐⭐⭐⭐⭐
"Ik vond het een feestje om elke keer weer een coachsessie te hebben met je!"

⭐⭐⭐⭐⭐
"De goede vragen van Yolanda geven inzicht."

⭐⭐⭐⭐⭐
"Met Yolanda werken is heel fijn. Ze heeft kennis van zaken, ze luistert goed en denkt altijd mee in oplossingen."

t.w.v. onbetaalbare kennis en expertise 😉

3. Online trainingsprogramma

Online academie Yolanda

Via de online academie ga je aan de slag met de 5 modules van P.O.W.E.R.

Hierin staan inspirerende lessen met video’s, info, templates en opdrachten voor je klaar. Deze worden in overleg wekelijks open gezet of in 1 keer, zodat jij direct AAN je bedrijf gaat werken. Zo kom je tot betere resultaten in je bedrijf.

Je hebt 6 maanden toegang tot de academie.

t.w.v. € 1.497

Totale waarde programma van minimaal € 3.829

devider

Toffe bonussen t.w.v. € 1.279!

Dit is niet alles… Je ontvangt ook nog 3 leuke bonussen. Klik erop om de bonussen te onthullen.

BONUS 1

(Replay) masterclasses gast-expert

Tijdens jouw traject kun je gratis deelnemen aan masterclass van een gast-expert of bekijk replays. Breidt je netwerk uit met andere ondernemers. 

Ter waarde van € 997

BONUS 2

Uitwisbare notitieboekje

.
Al jouw aantekeningen, ideeën planen en to-do’s op 1 plek

Ter waarde van € 35

BONUS 3

1 extra gesprek

Ook kun je zelf tijdens of na het programma nog een extra coaching gesprek inplannen. To the point oplossingen en advies waarmee je snel weer verder kunt.

Ter waarde van € 247

devider
Coaching met Claudia Coté

"Plannen die al 2 jaar in mijn hoofd zaten werden in een kwartaal klaargestoomd om op de markt te brengen."

- Claudia -

Dit uitgebreide traject, inclusief diverse bonussen, vertegenwoordigt een totale waarde van meer dan € 5.100 voor zelfstandige professionals en ruim € 7.000 voor MKB-bedrijven.

Dit is niet wat jij gaat betalen als je in dit programma stapt. Jouw investering voor het Kloppend Ondernemen programma begint al bij € 2.997 (exclusief btw).

Zzp traject

vanaf 2997 euro excl btw
3x 1047 euro excl btw
 • Individueel traject. Start februari 2024 (nog 1 plek beschikbaar)
 • Inclusief:
 • Kick-off sessie 2 uur om jouw doelen helder te krijgen
 • 3 Live of Zoom coaching sessies
 • Live VIP-dag winstplanning
 • Masterclass marketingstrategie
 • 6 maanden een coach aan je zijde
 • Online trainingsprogramma
 • Toffe bonussen

Mkb traject

vanaf 4997 euro excl btw
3x 1697 euro excl btw
 • Individueel traject voor mkb (tot 5 teamleden) start maart 2024
 • Inclusief:
 • Kick-off sessie incl. quickscan bedrijf
 • 5 Live of Zoom coaching sessies
 • Live VIP-dag winstplanning
 • Verdiepingsdag naar keuze
 • Masterclass marketingstrategie
 • 6 maanden coach aan je zijde
 • Online trainingsprogramma
 • Toffe bonussen

Intakegesprek is geheel vrijblijvend, hierin kijken we of er een match is en ik jou ECHT verder kan helpen. Genoemde bedragen zijn exclusief btw. Deze investering is als opleidingskosten aftrekbaar bij de belastingdienst (handig hè). En vooral een waardevolle investering in jezelf!

Belangrijkste resultaten:

inzicht-in-je-bedrijf

Jij wordt de relaxte
ondernemer met méér
HELDERHEID, WINST & VRIJHEID!!

 • Je krijgt meer structuur in je bedrijf met een gezonde balans tussen werk en privé.
 • Je legt een mega stevig fundament om gezond door te groeien, zonder zelf meer uur te werken.
 • Via een winstplan ga je concreet AAN je bedrijf werken. Je aanbod en prijzen nemen we onder de loep, zodat je meer winst gaat behalen. We brengen je cijfers tot leven.
 • Je leert alles over liefdevolle marketing , zodat je weet hoe je makkelijker die leuke klanten krijgt.
 • Je krijgt concrete tips en tools om slimmer te ondernemen, zodat niet alles meer op jouw bordje terecht komt.

Heb jij al besloten dat dit de juiste stap voor jou is?

Wacht dan niet langer, zodat jij jouw plek kunt claimen! Ik start met max. 2 maatwerktrajecten per kwartaal. Meld je aan voor een kennismaking om te kijken of we een goede match zijn, zodat we ook jouw bedrijf een boost kunnen geven.

devider

Veelgestelde vragen over Kloppend Ondernemen

Wat anderen zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Successen & intenties delen (2)
Kloppend Ondernemen - week 1 (3)
30% meer winst
Reactie na masterclass winstplanning KO
devider
Margaret Jong - Kloppend Ondernemen maatwerk 2021

Margaret Jong

Leads Change uit Bovenkarspel

Margaret heeft het ZZP traject gevolgd en beoordeeld met een 9!

Ik wilde een kloppend bedrijf, waarbij mijn propositie en aanbod echt helder zou zijn. Ook wilde ik graag met minder inzet hetzelfde resultaat bereiken. Dat is helemaal gelukt. In een paar maanden tijd hebben we zowel mijn positionering, mijn marketingstrategie en de basis voor mijn online programma Moeiteloos Leidinggeven gelegd.

Met Yolanda als businesscoach krijg je een praktische, nuchtere, enthousiaste coach die je op alle vlakken verder kan helpen met je bedrijf."

Ingrid van Rijen - Kloppend Ondernemen

Ingrid van Rijen

Plien's foodclub uit Sint-Oedenrode

Ingrid heeft het traject gevolgd en beoordeeld met een 8!

“Yolanda helpt je met je cijfers, zowel praktisch als strategisch, maar ze kijkt ook heel goed naar jou als persoon. Wat past bij jou en waar word je blij van? Het heeft namelijk geen zin om een businessmodel te bouwen dat financieel klopt, maar waar jij als ondernemer niet van gaat stralen.

Die mix, en haar enthousiasme om jou echt AAN te zetten, is goud waard! De combinatie van 1-op-1 coaching én in een kleine groep vind ik ontzettend fijn. Je bent elkaars cheerleader, je leert ván elkaar en mét elkaar waardoor je echt een band opbouwt.”

 

Ingrid van Rijen - Kloppend Ondernemen
olga-van-westen-kloppend-ondernemen

Olga van Westen

Zence kappers uit Hoogkarspel

Olga heeft het MKB traject gevolgd en beoordeeld met een 9! 

“Kloppend ondernemen heeft voor mij meer duidelijkheid gegeven wat ik wil met mijn bedrijf en de tools om dit ook te bereiken. Samen met Yolanda en mooie jaarplanning gemaakt voor mijn bedrijf en ik heb nu al meer rust in mijn bedrijf en privé leven.”

Marianne van Lubek

Excellent met Excel uit Amersfoort

Marianne heeft het traject gevolgd en beoordeeld met een 9!

"Ik heb met veel plezier het business coachingsprogramma Kloppend Ondernemen van Yolanda gevolgd. Het is een zeer compleet programma waarin je veel kennis en handige tools worden aangereikt over alle facetten van het ondernemerschap.

Vanwege de investering wel eerst even getwijfeld om in te stappen en ik heb met meerdere business coaches contact gehad. Kies ik voor één-op-één of Yolanda's variant met groep en online. Uiteindelijk voor Kloppend Ondernemen Groep gekozen, omdat het een goede prijs was voor materiaal en contactmomenten die er tegenover stonden.

Ik heb Yolanda als kundig, open en enthousiast ervaren. Ze heeft veel ervaring met en kennis over het ondernemerschap: zowel qua planning en financiële strategie als marketing. Ze denkt graag met je mee en durft je ook liefdevol met je eigen blokkades en belemmeringen te confronteren."

Marianne van Lubek

Realiseer jij al…
…dat investeren in jezelf de beste investering is die jij kunt maken.

De beste versie van jou, haalt het beste uit jouw bedrijf!

devider

Terwijl je over coaching nadenkt, bedenk dan dat je ook enorme resultaten kunt boeken zonder dat het moeilijk, frustrerend of ingewikkeld aanvoelt.

Laten we vrijblijvend kennis maken om te kijken of dit programma iets voor jou is.

satisfaction-guaranteed

Ik ben pas tevreden als jij dat bent!
In het traject Kloppend Ondernemen wordt er alles aan gedaan om van jou en je bedrijf een succes te maken. Mocht je ergens toch niet tevreden over zijn, meld dit en we lossen het op. Besluit je in de eerste 2 weken dat het programma toch niet bij je past, dan ontvang je jouw investering (excl. € 250 administratiekosten) gewoon terug. Even goede vrienden!