Ben jij al aan het ubbelen?

ben-jij-al-aan-het-ubbelen-ubl
Als ondernemer ga je het liefst vol gas.

Zoveel plannen, zoveel kansen… daar wil je elke dag het maximale uithalen.

Maar die boekhouding die erbij hoort, bah…..niks aan! Je boekhouding hoort nu eenmaal ook bij ondernemen en elke succesvolle ondernemer weet dat een strakke boekhouding onmisbaar is. Cijfers liegen nu eenmaal niet en geven je een glashelder beeld van de gezondheid van jouw bedrijf.
 
Heb jij nog ordners vol facturen, bonnen die zoek zijn en altijd stress om alles compleet en op tijd bij de boekhouder te krijgen?
 
En denk je elke keer als jij met je saaie boekhouding bezig bent “Kan dit niet makkelijker en sneller?

En of dat kan! Ga ubbelen!

Wat is ubbelen?
Ubbelen is het converteren van de in- of verkoopfactuur naar een UBL factuur. UBL staat voor Universal Business Language. De UBL factuur zorgt ervoor dat het aantal handelingen om een factuur te verwerken afneemt.  

Een UBL factuur is een digitale factuur die volgens een standaard XML-formaat is opgebouwd, misschien ontvang je deze al weleens bij een PDF-factuur in je mail. Het is een standaard opmaak en bestandsformaat die het mogelijk maakt om digitale facturen eenvoudig in te lezen en te verwerken in een factuur- of boekhoudprogramma.

Waarom UBL facturen gebruiken?
Het versturen en ontvangen van e-facturen heeft veel voordelen.
1️⃣ Scheelt tijd
Het handmatige factuurverwerkingsproces valt weg. Denk aan het downloaden, inloggen en het uploaden in het boekhoudpakket.
2️⃣ Snellere betalingen
Doordat de UBL factuur meteen klaar staat als boekingsvoorstel, betalen bedrijven veel sneller de factuur.
3️⃣ Realtime inzicht
Verzender en ontvanger hebben beide realtime inzicht in hun administratie.
4️⃣ Minder kans op fouten
De ontvanger weet dat de factuur foutloos is. De UBL factuur wordt namelijk automatisch ingelezen, waardoor geen tikfouten meer mogelijk zijn.

Check eens of jouw boekhoudsoftware UBL-ready is en start met digitaal factureren, het zal je veel tijd opleveren! Zelf maak ik gebruik van de boekhoudsoftware van Snelstart in combinatie met Go2Ubl.

Wil jij meer verdienen met je bedrijf, zonder harder te werken?

Zet vandaag de eerste stap en leer hoe jij méér kloppend kan ondernemen. Meer helderheid, plezier en winst! Krijg € 20 korting op de online training POWER your business, gebruik de kortingscode ‘POWER4you!‘. 

5 simpele stappen om méér te verdienen in minder tijd!

5 simpele stappen om
je bedrijf te verbeteren!

De meeste ondernemers zijn te druk en
houden te weinig geld over!

Jij ook? 🤯