Hoe fit is jouw bedrijf?

hoe-fit-is-jouw-bedrijf

Sinds een half jaar ga ik elke maandagmorgen naar Fit20 toe. Ik merkte namelijk dat naar mate ik iets ouder begin te worden mijn kracht af nam en ik sneller vermoeid raak. Uiteraard heb ik eerst meerdere pogingen gedaan om zelf krachtoefeningen thuis te gaan doen, maar al snel lag het matje te verstoffen in de hoek van de kamer.

Ik kon het gewoon niet alleen, dus ging ik op zoek naar hulp. “Fit in 20 minuten per week met een Personal Training”. Ik was direct getriggerd! Dit was precies wat ik nodig had, een vast tijdstip van sporten, niet te lang en met begeleiding. In combinatie met een dagelijkse wandeling voel ik me veel fitter.

Oké, hoor ik je denken, maar wat heeft dat te maken met mijn bedrijf?

Je bedrijf is te vergelijken met je eigen lichaam. Het heeft ook ‘onderhoud’ nodig om fit te blijven. Je kunt jaren op dezelfde manier werken, maar het resultaat kan naar mate je bedrijf langer bestaat verminderen.

Dit kan door interne factoren komen, bijvoorbeeld door toenemende kosten, gedemotiveerde medewerkers, toegenomen stress.

Maar ook externe factoren, denk bijvoorbeeld aan een veranderde markt waar je je bedrijf anders moet gaan positioneren, opkomende concurrentie via internet e.d.

Periodiek onderhoud zorgt voor een scherpe blik en voorkomt dat je straks te laat bent om nog in te grijpen!

Hoe fit is jouw bedrijf?

Nog steeds zo fit als voorheen? Zo nee, probeer eens onderstaande oefening:

1️⃣ Plan een moment om kritisch naar je bedrijf te kijken
2️⃣ Schrijf eens de punten op die je graag anders zou willen zien.
3️⃣ Maak daar een actielijst van
4️⃣ Is de actie te groot om in één keer uit te voeren, maak dan een stappenplan om daar te komen.

“𝐺𝑟𝑜𝑡𝑒 𝑣𝑒𝑟𝑎𝑛𝑑𝑒𝑟𝑖𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑘𝑜𝑚𝑒𝑛 𝑡𝑜𝑡 𝑠𝑡𝑎𝑛𝑑 𝑑𝑜𝑜𝑟 𝑘𝑙𝑒𝑖𝑛𝑒 𝑠𝑡𝑎𝑝𝑗𝑒𝑠 𝑡𝑒 𝑛𝑒𝑚𝑒𝑛 𝑖𝑛 𝑑𝑒 𝑟𝑖𝑐ℎ𝑡𝑖𝑛𝑔 𝑣𝑎𝑛 𝑗𝑒 𝑑𝑜𝑒𝑙”
– 𝑅𝑜𝑏𝑒𝑟𝑡 𝑀𝑎𝑢𝑟𝑒𝑟 –


Yolanda gaf mij inzicht in de marges en cijfers van mijn bedrijf. Ze leerde mij mijn eigen klanten kennen en op die manier kreeg ik meer focus. Ik kreeg mijn cijfers onder controle door haar kennisoverdracht. Yolanda leeft zich in in jouw product of bedrijf, ze roept niet zomaar wat! Aan iedereen die serieus vooruit wil met zijn bedrijf, beveel ik Yolanda zeker aan! Want werken is leuk, maar het moet geen schaars betaalde hobby blijven.


Mijn MISSIE is om ondernemers te helpen naar méér efficiëntie en winst, zodat zij met overzicht en vrijheid kunnen gaan ondernemen! Hetgeen doen waar ze blij van worden. Laat je verrassen door de tijdsbesparing en overzicht wat modern boekhouden met zich mee brengt! Wil je een keer samen met mij kritisch naar je bedrijf kijken? Plan een strategiegesprek.

Strategiegesprek

 

Ondernemen zonder financiële stress! Leer het in 5 stappen.

Ondernemen zonder financiële stress!
Leer het in 5 stappen.

Yolanda-Kuin-Business-Strateeg

Hart voor je bedrijf en hoofd bij je cijfers!

Werken met mij kan op de volgende wijze:

Inspiratie

inzichtgesprek-yolanda-kuin-businesscoach

Twijfels kunnen de weg
naar jouw succes blokkeren!
Laten we gaan sparren.

Samen aan de slag

samen-aan-de-slag-yolanda-kuin-businesscoach

Businessprogramma
Kloppend Ondernemen

Ga voor méér werkplezier
en financiële vrijheid!

In dit maatwerk programma ontdek
je hoe je een overzichtelijk, professioneler en winstgevender bedrijf creëert, zonder dat jij zelf meer uur hoeft te werken.

Inzicht / sparren

inspiratie-sparren-yolanda-kuin-businesscoach

Boek een inzichtgesprek
Korte krachtige meeting
met direct resultaat

Yolanda Kuin Business coaching

Cadeautje!

Gratis ondernemerstips

3 maanden lang!

Je bedrijf groeit zo hard, als jij groeit als mens!

Zodra jij nieuwe kennis op doet en deze kennis vervolgens inzet in je bedrijf, zal je bedrijf gaan groeien.

Zelf vind ik het heerlijk om veel boeken te lezen over het ondernemerschap. Deze kennis, nieuwe inzichten en tips geef ik graag door aan jou. Zo krijg je wekelijks informatie om te gebruiken in je eigen bedrijf en nieuwe kennis om over na te denken. Het geeft focus op wat belangrijk is bij het ondernemen en je krijgt meer grip op je cijfers. Je zult groeien in je ondernemerschap.

Groet Yolanda

Relaxter ondernemen?
Doe de Ondernemers-Reality check!

Doe deze 2-minuten quickscan en
ontvang direct 3 tips om relaxter te ondernemen!