Je bent goed zoals je bent

je-bent-zo-goed-als-je-bent

Op donderdag 28 november 2019 vormden de Midden Nederland Hallen in Barneveld het decor voor SnelStart Aangenaam. Dit is een jaarlijkse evenement voor accountants- en administratiekantoren, georganiseerd door mijn boekhoudsoftware leverancier Snelstart. Het centrale thema van dit jaar was ‘Verbinding’.

Vorig jaar was ik gevraagd om een filmpje te maken voor dit evenement, waarin ik uitleg wat de 5 voordelen zijn voor een administratiekantoor om online samen te werken met hun klanten. Dit filmpje kwam de laatste paar weken steeds langs op Facebook.

Samen met twee collega boekhouders was ik naar Barneveld afgereisd en bij binnenkomst hoorde ik direct  “Hé, jij bent het! Van dat Snelstart filmpje over Online Samenwerken met je klant!”

En even later…

Hoi Yolanda“, een voor mij onbekende man lacht vriendelijk naar me. “Wat leuk om je nu te ontmoeten, ik volg je al een tijdje op LinkedIn.”

Tijdens het evenement Snelstart Aangenaam werd ik veel herkend. Het zichtbaar zijn op verschillende kanalen werpt zijn vruchten af. 

Trots, ja zeker!
Trots op wat ik tot nu toe heb bereikt met mijn bedrijfje.

Spannend, nog veel meer….
Wat als ze er achter komen dat ik maar gewoon Yolanda ben. Een meisje uit West-Friesland. Wel een gedreven onderneemster, maar ook gewoon moeder van 3 kinderen, die het liefst om half 4 klaar is met haar werk om er te kunnen zijn voor haar mannen.

? Ohhh… nou denk ik het zelf… BEDRIJFJE!

Waar ik zo’n hekel aan heb dat vrouwelijke ondernemers zich tekort doen, popt die gedachte nu ook zomaar bij mij op.

Stop hiermee Yolanda, je bent goed zoals je bent!
Ik recht mijn rug, geef voorrang aan positieve gedachten en geniet. Want ik weet dat ik mezelf wat aan zit te praten. Of mezelf iets aan zit te denken ?.

Nou ja, je snapt me wel, toch?


Wil jij weten hoe ik mijn bedrijf op de kaart heb gezet? Hoe ik als klein administratiekantoor gevraagd ben voor de campagne van Snelstart.


Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Geef je op voor een strategiegesprek!


Nieuwsgierig naar een boek over persoonlijke ontwikkeling over dit onderwerp? Lees Denk Groot & Word Rijk van Napoleon Hill. Via onderstaande (affiliate) link kun je het bestellen.


5 simpele stappen om méér te verdienen in minder tijd!

5 simpele stappen om
je bedrijf te verbeteren!

De meeste ondernemers zijn te druk en
houden te weinig geld over!

Jij ook? 🤯