Je bent goed zoals je bent

je-bent-zo-goed-als-je-bent

Op donderdag 28 november 2019 vormden de Midden Nederland Hallen in Barneveld het decor voor SnelStart Aangenaam. Dit is een jaarlijkse evenement voor accountants- en administratiekantoren, georganiseerd door mijn boekhoudsoftware leverancier Snelstart. Het centrale thema van dit jaar was ‘Verbinding’.

Vorig jaar was ik gevraagd om een filmpje te maken voor dit evenement, waarin ik uitleg wat de 5 voordelen zijn voor een administratiekantoor om online samen te werken met hun klanten. Dit filmpje kwam de laatste paar weken steeds langs op Facebook.

Samen met twee collega boekhouders was ik naar Barneveld afgereisd en bij binnenkomst hoorde ik direct  “Hé, jij bent het! Van dat Snelstart filmpje over Online Samenwerken met je klant!”

En even later…

Hoi Yolanda“, een voor mij onbekende man lacht vriendelijk naar me. “Wat leuk om je nu te ontmoeten, ik volg je al een tijdje op LinkedIn.”

Tijdens het evenement Snelstart Aangenaam werd ik veel herkend. Het zichtbaar zijn op verschillende kanalen werpt zijn vruchten af. 

Trots, ja zeker!
Trots op wat ik tot nu toe heb bereikt met mijn bedrijfje.

Spannend, nog veel meer….
Wat als ze er achter komen dat ik maar gewoon Yolanda ben. Een meisje uit West-Friesland. Wel een gedreven onderneemster, maar ook gewoon moeder van 3 kinderen, die het liefst om half 4 klaar is met haar werk om er te kunnen zijn voor haar mannen.

? Ohhh… nou denk ik het zelf… BEDRIJFJE!

Waar ik zo’n hekel aan heb dat vrouwelijke ondernemers zich tekort doen, popt die gedachte nu ook zomaar bij mij op.

Stop hiermee Yolanda, je bent goed zoals je bent!
Ik recht mijn rug, geef voorrang aan positieve gedachten en geniet. Want ik weet dat ik mezelf wat aan zit te praten. Of mezelf iets aan zit te denken ?.

Nou ja, je snapt me wel, toch?


Wil jij weten hoe ik mijn bedrijf op de kaart heb gezet? Hoe ik als klein administratiekantoor gevraagd ben voor de campagne van Snelstart.


Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Geef je op voor een strategiegesprek!


Nieuwsgierig naar een boek over persoonlijke ontwikkeling over dit onderwerp? Lees Denk Groot & Word Rijk van Napoleon Hill. Via onderstaande (affiliate) link kun je het bestellen.


Ondernemen zonder financiële stress! Leer het in 5 stappen.

Ondernemen zonder financiële stress!
Leer het in 5 stappen.

Yolanda-Kuin-Business-Strateeg

Hart voor je bedrijf en hoofd bij je cijfers!

Werken met mij kan op de volgende wijze:

Inspiratie

inzichtgesprek-yolanda-kuin-businesscoach

Twijfels kunnen de weg
naar jouw succes blokkeren!
Laten we gaan sparren.

Samen aan de slag

samen-aan-de-slag-yolanda-kuin-businesscoach

Businessprogramma
Kloppend Ondernemen

Ga voor méér werkplezier
en financiële vrijheid!

In dit maatwerk programma ontdek
je hoe je een overzichtelijk, professioneler en winstgevender bedrijf creëert, zonder dat jij zelf meer uur hoeft te werken.

Inzicht / sparren

inspiratie-sparren-yolanda-kuin-businesscoach

Boek een inzichtgesprek
Korte krachtige meeting
met direct resultaat

Yolanda Kuin Business coaching

Cadeautje!

Gratis ondernemerstips

3 maanden lang!

Je bedrijf groeit zo hard, als jij groeit als mens!

Zodra jij nieuwe kennis op doet en deze kennis vervolgens inzet in je bedrijf, zal je bedrijf gaan groeien.

Zelf vind ik het heerlijk om veel boeken te lezen over het ondernemerschap. Deze kennis, nieuwe inzichten en tips geef ik graag door aan jou. Zo krijg je wekelijks informatie om te gebruiken in je eigen bedrijf en nieuwe kennis om over na te denken. Het geeft focus op wat belangrijk is bij het ondernemen en je krijgt meer grip op je cijfers. Je zult groeien in je ondernemerschap.

Groet Yolanda

Relaxter ondernemen?
Doe de Ondernemers-Reality check!

Doe deze 2-minuten quickscan en
ontvang direct 3 tips om relaxter te ondernemen!