Een vaste of flexibele mindset?

vaste-of-flexibele-mindset

Het bepaalt wie jij bent en dus je geluksgevoel en het succes in je leven.

Tijdens mijn dagelijkse wandeling luister ik (voor een 2e keer) naar het boek Op weg naar de betere versie van jezelf, een persoonlijke reis van Mireille Verhoef en NLP. De ervaringen die Mireille deelt uit haar eigen leven zijn herkenbaar. Ze leert je om anders naar situaties te kijken en daardoor uiteindelijk in een positievere stemming komen. De NLP methode en oefeningen die ze beschrijft zijn eenvoudig toe te passen. Zeer waardevol in deze bijzonder roerige tijd, nu we allemaal te maken krijgen met de maatregelen en gevolgen rondom het Corona-Virus.

Een positieve en flexibele mindset helpt je ook om creatiever te worden als ondernemer. Zo doe ik bijvoorbeeld al mijn afspraken nu telefonisch of via Zoom (videobellen) en heb ik het programma Strategie & Focus omgebouwd naar een online programma met Zoom-sessie.

 

Lukt het jou om je flexibel op te stellen of loop je momenteel vast en pieker je veel?

Maak eens een lijstje met wat zou je doen als je alles zou durven. Bedenk volgens bij elk punt wat het je zou opleveren en wat zou je missen je als je het niet doet.

Tips om je doel te bereiken:

  1. Stel jezelf de vraag “Wat houd me nu echt tegen?”
  2. Leg de lat niet te hoog voor jezelf en gooi je perfectionisme overboord.
  3. Ga het gewoon doen en vier alle kleine successen!

Mocht je behoefte hebben om even te sparren over jouw bedrijf en ondernemerschap, ik help je graag. ? 

Vul via onderstaande knop het vragenformulier in. Je krijgt vervolgens een e-mail met een link, zodat je direct een gesprek in mijn agenda te plannen.

 

 

Boekentip voor als je kennis wil maken met NLP, Op weg naar de betere versie van jezelf van Mareille Verhoef. Via onderstaande (affiliate) link kun je het bestellen.


In dit artikel zijn affiliate links verwerkt.

5 simpele stappen om méér te verdienen in minder tijd!

5 simpele stappen om
je bedrijf te verbeteren!

De meeste ondernemers zijn te druk en
houden te weinig geld over!

Jij ook? 🤯